2777
2789
عنوان

دلگیرم از اطرافیانم

179 بازدید | 21 پست

احساس میکنم هیشکی دوسم نداره 

همش از بقیه تعریف میکنن براشون ارزوی خیر دارن همش دنبال اینن خاستگار براشون ببرن با اینکه از من کوچیکترن  مدام صحبت عروسیشونو میکنن مثلا به من میگن یه پسر خوب هس دنبال کیس خوبه فلانی رو معرفی کردم در حالیکه پسره از منم چندسال بزرگتره و فاصله ش با اون دختر خیلی بیشتر ، نمیخوام فکر کنید دنبال ازدواجم هستم نه که نباشم اما از کسی انتظاری ندارم این چیزا دست خداس دخترای فامیلم دخترای خوبی هستن همه ی حرفم اینه دور و وری های من چرا این حرفارو به من میگن ؟ چرا برا بقیه انقد میخوان اما برای من نه؟ علنی مثلا به من گفتن دیگه دختر که نداریم بخواد ازدواج کنه فقط فلانیه باید سنگ تموم بزاریم 

یبارم خاستگاری داشتم که رد کردم باز همینا گفتن اره به تو نمیخوره بنظزم همون تنها بمونی بهتره 

کلا از نظر اینا شانس زندگی برای من نیس انگار از این حس بدی که ناخواسته میگیرم بیزارم شایدم اونا انقد که من فکر میکنم دارک نباشن ولی واقعا اونطور که برای دختر ۱۸ ساله ازدواج رو ضروری میدونن ایا نباید برای کسی هشت سال بزرگتر بخوان؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید فکر می کنند سنت بالا رفته!

تز من می شنوی روی جذب کار کن مدام خودت را تویک زندگی خوب ببین 

مدام بگو همین روزها بخت خوب میاد سراغم و....

نتیجه میگیری 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

شانس زندگی که فقط ازدواج نیس خواهر گلم 

تو خیلی چیزا میتونی شانس داشته باشی

هر کی ازدواج میکنه فکر میکنه باید خوش بخت بشه؟ 

ازدواج برای تکامل ادمه

ازدواج میکنن مثلا کامل بشن 

هر مزدوجی خوشبخت نیس یه سریا خوشبختیو تو پول میبینن یه سریا ازدواج 

یه سریا شغل 

یه سریا سفر 

یه سریا مهاجرت 

[QUOTE=356305693]شانس زندگی که فقط ازدواج نیس خواهر گلم  تو خیلی چیزا میتونی شانس داشته باشی هر کی ازدواج میکن ...[/QUOTEممنونم از دل گرمیت اما من منظورم ازدواج نیس من تو سن کم ازدواج کردم و ناموفق بود 

شاغلم 

دانشگاه خوبی درس خوندم 

مشکل مالی ندارم 

ظاهر خوبی دارم با همه اطرافیانمم برخورد خوبی دارم موقع گرفتاریاشون بیشتر از خودشون میدوم براشون 

حرفم اینه چرا منی که ۲۶ سالمه از نظر اینا دیگه زندگی برام تموم شده به من میگه خاستگار پیدا کردم برا فلانی حالا خاستگار متولد ۶۸ و فلانی متولد ۸۳

و مثلا میگف این دیگه اخرین دخترمونه دیگه دختری نداریم بخواد ازدواج کنه 

دلم میشکنه وقتی این حجم از کلمات رو میشنوم 

دوس ندارم ببینمشون ولی بخاطر هجمه ای که روم هس مجبورم  چون حالا میخوان بگن حسودیش شد و کلی حرف دیگه 

شاید فکر می کنند سنت بالا رفته!تز من می شنوی روی جذب کار کن مدام خودت را تویک زندگی خوب ببین مدام بگ ...

دیگه اعصاب فکر کردن به چیزی رو ندارم 

نه سن مهمه 

نه ازدواج 

نه پول نه .....

بیزارم ازشون 

چقد نامردن چقد بی معرفت همینا برای عروسی من مث غریبه اومدن و رفتن همینا میگفتن خوش بحالش چه زندگی گیرش اومد 

حالام اینجورین 

اطرفیانت کم دارن و عقده ای هستن به نظرم از عمد چنین کاری میکنن ازدواج کردی حق نداری هیچکدوم واسه عرو ...

اره شایدم فکر میکنن خدا زیادی به من بخشیده و دیگه بسه شوهر خوبم گیرم بیاد دیگه هیچی دیگه 

اونا مگه از دل من خبر دارن

ایکاش میتونستم با همشون قطع رابطه کنم

حالا که انقد غریبه م که حتی ارزوی خوب کردن برای من انقد سخته براشون میخوامشون چیکار 

[QUOTE=356305693]شانس زندگی که فقط ازدواج نیس خواهر گلم تو خیلی چیزا میتونی شانس داشته باشی هر کی ا ...

دهه هشتادیا چقد زود ازدواج میکنن خدایی 🙂

برادر شوهر من دهه ۶۰ عه یکیش دنبال دهه ۸۰ میگرده بعد هر کیم پیدا میکنه جنگ اعصاب دارع باهاش 

بردارشوهر کوچیکم دهه ۸۰ عه دنبال دختر سن بالاعه 

بگذریم 

من تنها چیزی که میدونم اینه نباید حرف دیگران برات مهم باشه 

خودتو دوس داشته باشی برا خودت ارزش قائل باشی همه حسرتتو میخورن که چقد با خودش حال میکنه حتما خوبه دیگه 

اگه خودت به خودت حس بدی داشته باشی بقیه ام همین فکرو میکنن 

یک بار ازدواج ناموفق داشتی شاید فکر میکنن دیگه دوس نداری ازدواج کنی 

به شغل و درامدت بچسب حس خوب داشته باش به زندگی 

خودتم دوس داشته باش 

همه هم حال میکنن خودتم کیف میکنی

دهه هشتادیا چقد زود ازدواج میکنن خدایی 🙂برادر شوهر من دهه ۶۰ عه یکیش دنبال دهه ۸۰ میگرده بعد هر کیم ...

ممنونم از جملات دل گرم کننده ت 

اما قرار نیس هی با حس ترحم بگن طفلک فلانی بعدشم فک کنن قرار نیس ازدواج کنه 

چقد فکر کردن بهشون عذابم میده فقط دلم میخواد یه اتفاقی بیوفته دیگه نبینمشون 

مگه چی شد میگی نا موفق؟

اعتیاد و خیانتش باعث شد تمومش کنم هر دوتاش شدید بود یکی دوتا نبود تقریبا هر کسی رو تو خیابون میدید میرفت سراغش بعضیاشم که خیلی بیشتر از یه رابطه ساده بود متاسفانه