2777
2789

من به او یاد میدهم که تو تنها یک انسان نیستی تو جنعی از انسانهایی 

پس اگر کودکی را دیدی که گرسنه بود لقمه ات را با او نصف کن 

اگر محبتی دوستت را شاد میکرد دریغ نکن

انسان باش انسانیت یعنی ببخش لبخند بزن و برای همه آرزوی نیکی کن 

اگر کسی به تو آسیب زد اورا در نزد دیگران خار مکن فقط بی سرو صدا رهایش کن شاید نمیداند چقدر تو خوبی

با کسی که دوستت ندارد دوستی نکن اما اگر به کمکت احتیاج داشت دریغ نکن

خودت را دوست داشته باش اما هرگز خودت را سرزنش نکن

برای زندگی ات تلاش کن و خوبی دیگران در حق خودت را فراموش نکن ♡♡♡☆☆☆

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

یک مادر نمونه هستی شما ❤️

حتما به دخترم یاد میدم همینا رو که به زودی به جمعمون میاد 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله این چیزایی ک تویادمیری بچه ت میشه یک بره مظلوم که حقشومیخورن گرگ ها

نه عزیز آدمی ک قلبش پر از عشقه حقشم بخورن خدا براش جبران میکنه به چشم خودم دیدم واقعا آدم نون دلشو میخوره

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

زود دل نده آغوششو راحت نکنه

مثله ابزار نشه برا یشب نباشه

عشق تجربه کنه بنده ی تن نباشه

مثله مادرم نشه سکوت نکنه

از بلند پروازیاش سقوط نکنه

که بهش بگم صداشو جرعت بده

بدونه با موهای اون کسی نسخ نمی شه

اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمی شه

فرشته نباشه خطا جزی از زمینه

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن