2777
2789

ما اهوازیم شرجی و گرمه اینم تو هوا آزاده 

اسم گل و نمی‌دونم 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پاندانوس هست

اگه لبه های برگ هاش تیز هست پاندانوسه  در گل برای آب دادن به گل یک چوب فرو کن یا با انگشت خاک رو چک کن اگه دو یا سه سانت خشک بود خاک دیگه آب بده پثلا هوا گرمه هفته ای ۲ بار و هوا سرده هفته ای یک بار

این پاندانوس هست

وای خدا خیرت بده 

هرچی دنبال اسمش میگشتم نمیفهمیدم 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

اول اینکه گلدونش بزرگه عوض کن تو کوچیکتربرای آبیاری انگشت کوچیکه رو ببر تو‌خاک اگه خشک بود آب بده

مرسی عزیزم 

فقط تا حالا نگهداری نکردم گلدون اینارو 

بلد نیستم عوض کنم میترسم ی وقت درست انجام ندم خشک بشه 

بعد گلا نیاز ب چی دارن غیر آب؟ کود اینا میخواد یا نه؟ 

اگه لبه های برگ هاش تیز هست پاندانوسه در گل برای آب دادن به گل یک چوب فرو کن یا با انگشت خاک رو چک ...

مرسی عزیزم 

میشه پست بالام و بخونین راهنمایی کنین 

مرسی عزیزم میشه پست بالام و بخونین راهنمایی کنین

عزیزم من هم همه چی رو از اینترنت یاد گرفتم کود ۲۰_۲۰_۲۰ که معروفه به کود ۳  بیست بگیر واسه هر گلی خوبه و سرچ کن در مورد نحوه خاک عوض کردن و این چیزها راحت مطلب پیدا میکنی لازمم نیست بترسی خیلی راحته فقط مراقب باش چون برگهای پاندانوس لبه هاش تیزه دست رو می بره دستکش حتما دستت کن

عزیزم من هم همه چی رو از اینترنت یاد گرفتم کود ۲۰_۲۰_۲۰ که معروفه به کود ۳ بیست بگیر واسه هر گلی خو ...

نه تیز نیست ک دست اذیت شه یخورده شکلش حالت تیزه وگرنه نازکه برگش 

وای میدونی چیشد رفتم آب بدم بهش دیدم ی قاصدک بزرگ افتاده تو‌ گلدون😍 

ی اهنگ از هایده بود می‌گفت (وقتی قاصدک رو دوش گل سواره خوشبختی میاره) 

یعنی انقد خوشحال شدم دیدم این صحنه رو زودی یاد این جمله افتادم

نه تیز نیست ک دست اذیت شه یخورده شکلش حالت تیزه وگرنه نازکه برگش وای میدونی چیشد رفتم آب بدم بهش دید ...

انشاله خبرهای خوش بیاره قاصدک تو گلم . به هر حال سعی کن تعادل رعایت کنی نه آبیاری زیاد و نه خشکی دادن این مهمه هوای تازه و نور مناسب  و کود دهی اینها اصلی ترین شرایط نگهداری گل هست. باید عاشق گل باشی تا توی خونه ات بگیره 🥰

انشاله خبرهای خوش بیاره قاصدک تو گلم . به هر حال سعی کن تعادل رعایت کنی نه آبیاری زیاد و نه خشکی داد ...

💛💛

مرسی عزیزم فقط تا حالا نگهداری نکردم گلدون اینارو بلد نیستم عوض کنم میترسم ی وقت درست انجام ندم خشک ...

ببین گل رو آروم با خاکش از گلدون جدا کن بزار تو گلدون کوچیکتر بعدشم خاک بریز گلدون بزرگ باعث میشه که گل انرژیشو واسه ریشه زایی بزار و خود گل خیلی دیر رشد کنه 

من به گل هام آب برنج میدم موقع شستن برنج آبشو تو ظرف میریزم چیه گلها میدم 

قرص ال دی هم ماهی یه دونه تو یه لیتر آب حل کن بده گلها 

کود سه بیست خوبه برای گلها ولی من تا الان ندادم