2777
2789
عنوان

چرا همه بهم‌میگن خوشگلم

99 بازدید | 11 پست

واقعا برام سواله قیافه معمولی دارم در عرض ۲ روز دوتا از خوشگلترین دخترا که واقعا انگار ملکه هستن ازم تعریف کردند یا هرکی من رو میبینه میگه شبیه فلانی هستی چهره ی دارم که انگار شبیه همه هستم 😂

یعنی نشده وارده یه جا بشم ازم تعریف نکن یا بگن شبیه فلانی نیستی در حالی که از چهره متنفرم یعنی پول بیاد دستم میره همه جام رو عمل میکنم 

عکس میفرستم چون یه بار فرستادم شناسایی شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. ممکنه حق با شما باشه. 

شاید از اون وقتاست که تو راس میگی بقیه دروغ

الله. پاک باش و خدمتگزار. دنیا فریبندس. عمر کوتاهه. حساب کتاب نزدیکه. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 
بعضی وقتا فکر میکنم مسخرم میکنن ناراحت میشم بعداش اینجا سایته لزومی به پوز دادن نداریم

جدی نگفتم

الله. پاک باش و خدمتگزار. دنیا فریبندس. عمر کوتاهه. حساب کتاب نزدیکه. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 
تاپیکات یه طرف، پخش شدنت بین هزارتا زن هم یه طرف

سآیت مختلطه. نه صدای نامحرم نه چهره  نامحرم .... ضمنا مکان عمومی هست و تحت نظارت.

غالبا هم با تاپیکهای مصادیق فساد رل اکس شوگر پارتنر و .... برخورد کردم.

حتی برخی هم درخواست دوستی دادن سعی کردم کمک کنم

برهی رو هم لغو درخواست زدم بعد از کمی تبادل نظر...   

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام