من الان ۱۱ ساله ازدواج کردم تو این چند سال شوهرم ازم یه توقعاتی داره از رابطه داشتن همشم تهدیدم میکنه که اگه امروز نیایی پیشم فلان کارو میکنم به خان خانوادم فش میده بی احترامی میکنه همش تهدیدم میکنه که میرم زن میگیرم اینم بگم من الان ۸ ماه باردارم دکتر کلا منع کرده رابطه داشتند الانم با تهدید کردنم گذاشت رفت بیرون که ۲ روز دیگه بهت میگم که چه کاری کردم بخدا دیگه خسته شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیاد رو دادی بهش به خودت برس انقد قوی ظاهر شو که بفهمه این جملات روت اثر نمیذاره و البته واقعا اینطو ...
بخدا هر جور که فکرشو بکنی میرسم ولی انگار به چشمش نمیام دیگران و از من زیباتر میبینه بهم میگه زشت بخدا همه فکو فامیلای اون و خودم همه زیباییه منو میگن اونوقت آقا ایراد میگیره
عزیزم تا جای ممکن باهاش راه بیا همسرمنم درخواست های نابه جا داره ولی چه میشه کرد چندوقت یکبار گوش می ...
برای من هر روز اون کارو میخواد ازم بخدا نمیتونم در حد توانم دیگه نیست اخه یعنی چی میگه همه این کارا رو میکنن فقط تو نیستی که میگه تو گوشیارو ببین همه اینجورن بابا اینجا مگه خارجه یا من خارجیم که این کارارو بکنم حالم بد میشه خوب