2777
2789

من الان ۱۱ ساله ازدواج کردم تو این چند سال شوهرم ازم یه توقعاتی داره از رابطه داشتن همشم تهدیدم میکنه که اگه امروز نیایی پیشم فلان کارو میکنم به خان خانوادم فش میده بی احترامی میکنه همش تهدیدم میکنه که میرم زن میگیرم اینم بگم من الان ۸ ماه باردارم دکتر کلا منع کرده رابطه داشتند الانم با تهدید کردنم گذاشت رفت بیرون که ۲ روز دیگه بهت میگم که چه کاری کردم بخدا دیگه خسته شدم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمچجور تهدیدی ؟ مگه زن و شوهر نیستید .مثلا تهدید به اینکه زن میگیره؟ خودتو ناراحت نکن بابا ا ...

چرا عزیزم زن و شوهریم ولی همش میگه میخوام برم زن بگیرم روت من ازت خسته شدم و از این حرفا 

چرا عزیزم زن و شوهریم ولی همش میگه میخوام برم زن بگیرم روت من ازت خسته شدم و از این حرفا

زیاد رو دادی بهش 

به خودت برس 

انقد قوی ظاهر شو که بفهمه این جملات روت اثر نمیذاره و البته واقعا اینطوری باش از هیچی نترس فقط به خدا توکل کن

رآب‌وهوای های خیلی ناجور ازم میخواد که من نمیتونم انجام بدم واقعا سختمه

دیگه خاک بر سرا هیچی اندازه این چیزا براشون اولویت نیس 

تا سلامشونو علیک بگی دنبال این چیزان نمیزارن به جمله دوم برسه 

زیاد رو دادی بهش به خودت برس انقد قوی ظاهر شو که بفهمه این جملات روت اثر نمیذاره و البته واقعا اینطو ...

بخدا هر جور که فکرشو بکنی میرسم ولی انگار به چشمش نمیام دیگران و از من زیباتر میبینه بهم میگه زشت بخدا همه فکو فامیلای اون و خودم همه زیباییه منو میگن اونوقت آقا ایراد میگیره

اشتباه تایپ شد رابطه های ناجور

ببین منم الان باردارم شوهر منم مث توعه توقعاتش ولی صحبت کردم باهاش کلامش غیر منطقی بود برام ولی اهمیت ندادم بهش اصلنم بدام مهم نیس ناراحته که باشه نمیشه که منو اذیت کنه همش خواسته اون باشه

عزیزم تا جای ممکن باهاش راه بیا همسرمنم درخواست های نابه جا داره ولی چه میشه کرد چندوقت یکبار گوش می ...

برای من هر روز اون کارو میخواد ازم بخدا نمیتونم در حد توانم دیگه نیست اخه یعنی چی میگه همه این کارا رو میکنن فقط تو نیستی که میگه تو گوشیارو ببین همه اینجورن بابا اینجا مگه خارجه یا من خارجیم که این کارارو بکنم حالم بد میشه خوب