2777
2789

تایپیک قبلیم هست خاستگارم عکس خاست من ندادم و گفت بیاین بیرون ببینمتون نرفتم )اخه قرار بود دونشبه ببینیم همو ک شیفت بودن و نتونستن بیان و گفتن یه جا دیکه قرار بزاریم ببینیم عمو قبول نکردم😂بعد خیلی هم مورد پسندم بود ک ناراحت شد و خدافظی کرد دوستان تاپیک قبلی مشاوره دادن گفتن ک ب واسطه بگو یه جورایی بگرده ب واسطه ام  گفتم میگه ب من آقا پسره چیزی نگفته در این مورد 

خودت بهش بگو یه فرصت جدید اگ مایلید بدیدم بهَم و بزرگ تر ها در جریان باشن ببنیم همو ینی میخام بگم واسطه ک پاشو کشید کنار ینی( فرمانده پایگاهمونه) اون پسره هم بسیجیه گفت خودت بگو بهش حالا چیکار کنم بگم یا ن 

من چرا نفهمیدم 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا مسخره بازی در میاری. برو ببینین همو دیگه این دزد و پلیس بازیا چیه مردم نمیتونن بیان منت شمارو ...

خب منم حرف اینه الان پیام بدم قرار بزاریم ببینیم همو یا ن چون  اون ک ناراحت شد دیگه پیامی نداد خودم بدم