2777
2789
عنوان

بچه ها اگه بجای من بودیدمیرفتیدیابهتون برمیخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 33 پست
من باشم نمیرم ،و حتما به روش میارم که اگر بد بود پس چرا خودت ساک خانم برادر رو پر کردی پس حتما منظور ...

نمیتونم بهش بگم میترسم ناراحت بشه نهایت بگم جای دیگه دعوتم تواپارتمانم جاریهام هستن همه میرن خونه مادراشون کحابرم اون شب جاریهام متوجه نشن

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
برید و ازش دلجویی کنید اگ گفت چقد خرج شد بگید وای دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی چقدم خوش گذشت.

همش تشکر میکنیم فرداشم دوباره تشکر ولی انگار سواستفاده می‌کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خسیس شده وضعشم خوبه ها میگه دارم برای شما جمع میکنم

خب ببین این خاصیت پیریه.میترسه.از روزی که بی پول بشه و محتاج.کاملا هم طبیعیه.اصلا ناراحت نشید فقط بهش دلگرمی بدید،یه سری چیزا راهم خودتون ببرید.ما هر وقت بریم خونه مادریزرگم وسایل خوراکی را بقیه میخرن.مثلا مادرم یا خاله هام.معمولا هم به صرف غذاهای ساده یا نون و سبزی میریم خونش،برگشتنی هم اکثرا من و خواهرم و دختر خاله هام یه پولی بهش میدیم.در حد دویست اینطورا.کمه ولی رو هم جمع میشه لاقل میشه خرده ریز خرید.خونشم مثل روز اول میکنیم برمیگردیم.

نرم آه می‌کشه برم دوست نداره نمی‌دونم چکارکنم

بنظر من اصلا مامانت خرج نکنه .هرخانواده خودش غذا درست کنه ببره . اونم سنش بالاس .هم گناه داره اشپزی کنه . هم دیگه بعدش ناراحت حرفی نیستی . یا اگه نمیشه .یه پولی بذار تو پاکت بهش بده .حداقل جای غذایی که میخورید . ناراحتم نشو .همین ناراحتی هاست هزارتا مریضی میاره به جونت ‌ پول و مادیات فرعه زندگیه .مهم سلامتی و دورهم بودنه .که تکرار نمیشه

شما چرا از کیسه خلیفه بخشیدی؟ اولا هربار میری دست خالی نرو اونم ممکنه مشکل مالی داشته باشه دوم اینکه ...

عزیزم وضع مالیش خوبه ماهم هرکدوم چیزی می‌بریم بعدش اون خودش همش سریخچالمون زندگیمون دست اون من بدون اون چیزی نمبخورم انتظاردارع حتی مهمان دارم ازهرنوع غذام براش کناربزارم یعنی این حرفابینمون نیست وگرنه من این اخلاق هاروغیر خونه مادرم جایی ندارم بدمیدونم

همش تشکر میکنیم فرداشم دوباره تشکر ولی انگار سواستفاده می‌کنه

سو استفاده چیه،خب ببین رک ازش بپرس مامان نارتحتی از چیزی،یا درمورد جریان زنداداشت بگو ببخشید مامان من گفتم.فکر کردم تو هم اینجوری دوست داری.ولی نباید میگفتم.خدا اون روزو نیاره یه موقعی میرسه ادم حسرت غر زدناشونو میکشه.مادر من دیالیزیه.شرایط پیوند کلیه هم نداره.واقعا نگرانم که یه روزی دگ نتونم در خونشو باز کنم.

حالا بر عکس به شدت از مهمونی که باقی مونده غذا رو ببره متنفرم

ماهم نمیریم اصلن غذای پس مونده خودمون وپسرم نمیخوره منظورم میوه و آجیل وشکلات که نتونستیم بخوریم سهم خودم وبچم

خیلی خسیس شده وضعشم خوبه ها میگه دارم برای شما جمع میکنم

عیب نداره .شما به این دقت کن مادرته .ان شاالله همیشه سلامت باشه .خدایی نکرده دور از جونشون اگه یه روز نباشن حسرت همین روزارو میخوری. بیخیال .خودتو ناراحت نکن .از سمت خودت چیزی نبر خونت .شده یه چیم با خودت ببر .یا مرغ و گوشت .یا پول تو ماکت . برو و خوش بگذرون .

من اصلاً بهم بر نمیخوره چون مادرم هست و وظیفه خودم میدونم بهش سر بزنم 

و اینکه من عادت دارم وقتی مراسمی هست اکثر وسایل رو خودم میخرم از طرفی داداشام و خواهرم  هم کلی خرید می کنند 

و در کنار همه اینها پول هم میدیم مامانم که اذیت نشه با اینکه بابام زنده هست و مامانم هم خودش گاهی خیاطی میکنه 

و مورد بعدی اینکه تمام کارهای خونه از پخت و پز و تمیز کاری رو خودمون انجام میدیم که فشاری به مادر نیاد به هر حال طبیعی هست که خسته بشه و حرفی بزنه 

تا زنده هست قدرش رو بدونید 

خب ببین این خاصیت پیریه.میترسه.از روزی که بی پول بشه و محتاج.کاملا هم طبیعیه.اصلا ناراحت نشید فقط به ...

خیلی پولدارع احتیاجی ندارع حقوق طلا تازه ماهم همیشه مواطبش هستیم سالی دوبار میریم بااینکه خونش پیاده ده دقیقه فاصله هست

ماهم نمیریم اصلن غذای پس مونده خودمون وپسرم نمیخوره منظورم میوه و آجیل وشکلات که نتونستیم بخوریم سهم ...

به دل نگیر،مادر منم با همه خوبیش اینجوریه.مثلا از لحاظ مالی به خواهر برادرام بیشتر میرسه.ولی خب برا منم گهگاهی بچه هامو نگه میداره.من به دل نمیگیرم.خدارو شکر من محتاج این چیزا نیستم.هر وقتم دلم ازین رفتارا بگیره میگم خدایا خودت بهم بده تا چشمم به دست بنده ات نباشه.مثلا من بیشترین کادوی تولد و ...را بهش میدم.ماهیانه یه مبلغ کمی بهش میدم.یه وقت مهمونش باشیم وسیله نداشته باشه پول میزنم بره خرید.اما خب اون بیشتر رسیدگی مالیش برا خواهر برادرامه.من بهش پول میدم میده به اونا.منم اوایل ناراحت میشدم یا به دل میگرفتم بعدش گفتم ولشکن فقط و فقط الان حضور مادرم برام مهمه.اون اینجوری دوست داره دگ.مهم اینه اون از من راضی باشه و من وظیفه مو درست انجام بدم.بقیش مهم نیست.

من اصلاً بهم بر نمیخوره چون مادرم هست و وظیفه خودم میدونم بهش سر بزنم و اینکه من عادت دارم وقتی مراس ...

خب وضعش خوبه ولی دوست ندارع بچه هاش بخورن من درک نمیکنم حتی لیاقت به تلفن نداریم براش شارژمیغرستیم بعدتک زنگ میزنم مازنگ بزنیم ولی حالابابقیه حرف میزنه اصلن خسیس نیست حتی بچه همسایشوساعتهاداره ولی حوصله بچه ماروندارع 

به دل نگیر،مادر منم با همه خوبیش اینجوریه.مثلا از لحاظ مالی به خواهر برادرام بیشتر میرسه.ولی خب برا ...

حرفتت درسته اونم خیلی فرق میده حتی میگه ازبرادرمون ارث نگیربم ببخشیم من منظورم مالی نیست من میگم دوستمون ندارع چرامحبورش کنیم تحملمون کنه 

من اصلاً بهم بر نمیخوره چون مادرم هست و وظیفه خودم میدونم بهش سر بزنم و اینکه من عادت دارم وقتی مراس ...

مادرت ازدیدنتون خوشحال میشه ولی مادرم بهش باشه دروبازنمیکنه