2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما بپرسواقعا تا حالا ب ذهنت نرسیده صحبت کنی باهاش؟

چرا از ۱ سال پیش دارم بهش فک میکنم.ولی میترسم ازاینکه بچه نخاد.انگاری جرات حرف زدن باهاش ندارم

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا اینجوری میکنید خوب تو بگو مگه غریبه اید

نمیدونم حس میکنم شاید بچه نخاد اصلا.بعد همش بیفتع گردن خودم.یا مثلا خیلی واضح بگه نمیخام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونی حس میکنم دیگه بیشتر از این بخام صبرکنم خیلی دیر میشه..

قطعادیر میشه هرچه سریع تر اقدام کن چون مشخص نمیشه کی بتونی باردار بشی 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
منم یکسال و نه ماه اومدم خونه خودم یه سالم عقد بودیم شوهرم چندبار حرفش زده ولی جدی نه به نظرم مردا ک ...

اره درسته این حرف.

ولی خب ما سنمون داره میره بالا خیلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قطعادیر میشه هرچه سریع تر اقدام کن چون مشخص نمیشه کی بتونی باردار بشی

بنظرت باهاش صحبت کنم؟

واقعا استرس میگیرم.چند بار تا الان خاستم بگم ولی نتونستم..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم حس میکنم شاید بچه نخاد اصلا.بعد همش بیفتع گردن خودم.یا مثلا خیلی واضح بگه نمیخام

مردا بیشتر به جنبه مالیش فکر میکنن اول زندگی قرض و بدهی زیاد شاید منتظر اوضاع مالی بهتر بشه بعد اقدام کنید

میدونی حس میکنم دیگه بیشتر از این بخام صبرکنم خیلی دیر میشه..

به نظر من دیر نیست 

ولی ممکنه بارداری سخت تر اتفاق بیوفته هر چند این به بدن بستگی داره 

امیدوارم هر چی خیر هست پیش بیاد برات 🩷

ولی خودت مطرح کن ☺️ 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

مردا بیشتر به جنبه مالیش فکر میکنن اول زندگی قرض و بدهی زیاد شاید منتظر اوضاع مالی بهتر بشه بعد اقدا ...

اخه ۶ ماه بعد ازدواج رو روال افتادیم و قرضا و اینا تموم شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40