2777
2789

سلام من چند روز پیش سنوگرافی برای بارداری دادم طبق محاسبه ای که از زمان پریودی میکنن من باید هفته ۸ میبودم اما سنو رو که انجام دادم گفت هفته ۵ هستی جنین دیده میشه اما قلب تشکیل نشده

خودش گفت پیشنهادم سنوی داخلی هست،من خیلی استرس دارم چون سابقه ی یکبار سقط دارم 

میخواستم ببینم امکانش هست که صبر کنم قلب تشکیل بشه؟

امروز قرار بود برم دکتر که تماس گرفتن گفتن دکتر امروز نیست و برای شنبه نوبتتون میفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبرکن واژینال انجام نده

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

اولا که زود رفتی ، بعدشم من خودم اولین سونو رو که رفتم هفته ۷ بود و کلا واژینال بود ، بارداری قبلیمم چون بچه مشکوک بود همش واژینال نگاه میکردن اصلا هم خونریزی نداشتم ، مگه میخواد دستگاه رو تا ته رحمت ببرن که میترسی 

اولا که زود رفتی ، بعدشم من خودم اولین سونو رو که رفتم هفته ۷ بود و کلا واژینال بود ، بارداری قبلیمم ...

فکر میکردم ۸ هفتم هست نمیدونستم زوده،خواهرشوهرم میگه تا ۱۰ هفته هم امکان تشکیل قلب هست درسته؟

فکر میکردم ۸ هفتم هست نمیدونستم زوده،خواهرشوهرم میگه تا ۱۰ هفته هم امکان تشکیل قلب هست درسته؟

آره عجله نکن

من دیروز رفتم طبق پریود ۸ هفتم ولی دیروز گفت ۷ هفته ای قلبش یه کوچولو تشکیل شده

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh