2777
2789

پسرم حین تولد تا سه ماهگی که شیر خودم می‌خورد خیلی تپلی بود الان که ۷ماهو تموم کرده خیلی لاغر شده دندوناشم هنوز درنیومده چیکار کنم تپلی بشه؟

آب ماهیچه بدون ادویه و رب بهش میدم اما انواعِ سرلاک میلی نداره بخوره...سیب زمینی پوره میکنم با کره نمیخوره...نمیدونم چیکار کنم تپل بشه صورتش آب شده😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه دیگه از نرمال گذشته..غذا کمکی اصلا نمیخوره

اشکال نداره اندازه نیازش میخوره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خودمم گاها میگم حالا بزرگتر بشه بیشتر میخوره ولی خب امان از اطرافیان...

بیخیال اطرافیان عزیزم مهم خودت هستی همیشه حرف هست اون کاری که فکر میکنی درسته انجام بده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بنظرم اول قد بکشه بعد تپلی بشه بهتره 

اونایی ک از بچگی تپلی بودن یا تپلی موندن یا قدشون زیاد رشد نکرده

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بنظرم اول قد بکشه بعد تپلی بشه بهتره اونایی ک از بچگی تپلی بودن یا تپلی موندن یا قدشون زیاد رشد نکرد ...

حرف درستی زدی البته اینم بگم قدش رو نمودار رشد بلند ترین ...همسرم گاها میگه شاید بخاطر قدش لاغر نشون میده...نمیدونم بلندش میکنم برام سنگین نیست آخه غذا کمکی نمیخوره اصلا...از خودم ناراحتم موقع تولد ۴۳۰۰بود الان ۹

حرف درستی زدی البته اینم بگم قدش رو نمودار رشد بلند ترین ...همسرم گاها میگه شاید بخاطر قدش لاغر نشون ...

عزیزم زیاد حساس نباش 

بچه رو میزنی مریض میکنی

مامان منم اینقد ناراحته میگه چرا اینقد گیر میدادم رو بچه هام زدم خودم مریضشون کردم

تو ب اندازه غذا و بقیه چیزاشو بده ک ب بدنش املاح برسه 

و چکاپ ببر دیگه کاریت نباشه

نری نمیدونم شربت اشتها و تقویتی بدی ب بچه میزنی هورمونیش میکنی 

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|