2777
2789
عنوان

قدم خیلی بلند حس میکنم تیر برقم

497 بازدید | 48 پست

من قدم ۱۶۹ خیلی دیگ صاف صاف وایستم ب رور ۱۷۰ 

خیلی درازم با اکثر پسرا هم قدم 

اعصابم خورد مامانم قدش ۱۶۷ ولی چرا من حس میکنم خیلی کوچکتر ازم بعد میبینم ک مامانم قد بلند انقدر کوچکتر دیده میشه حس غول بودن میکنم حالم بده 

اصلا گاهی حس میکنم از ۱۶۹ ۱۷۰ خیلی بیشترم حس میکنم ۱۸۰ اینام با متر خودم ده بار گرفتم پارسال هم رفتم پیش متخصص گف اصلا صفحه رشدت بسته شده دیگ بلند تر نمیشی گرف ۱۶۹ 

شاید واسه وزنمه چون ۷۵ کیلو شدم ناقابل بخاطر پر خوری عصبی اول ۶۳ بودم چند ماه قبلالان ۷۵ 

حس میکنم غولممممممم

چرا مردا انقدر کوتاهن؟؟؟ یعنی مرد زیر ۱۶۹؟؟

لطفا نیاید وای منم علشققد بلندم قد بلند نعمته من حوصله این حرفا ندارم بیشتر میخلم درک بشم تا ی سری جمله های مسخره بشنوم😔

قدت ک خوبه وزنت زیاده واس همون فکر میکنی بزرگی

وزنت کم شه خوب میشی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

منم قدم خیلی کوتاس

۱۵۴😐😩

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۱۷۱ عاشق قدمم چشه مگه 😐بعدم میانگین قد مردانه ایرانی ۱۷۴ هست ولی مردا چون استخون بندیشون درشت تره وایسی کنارشون اونا بیشتر به چشم میان انگار بلند ترن 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

ما از کوتاهی مینالیم شما از بلندی. قربونِ حکمت خدا برم😂 

من ۱۵۰ هستم. ولی خب کلا وزنمم زیاد نیس‌. ریزه میزه‌ ام😐😁😂 

بزن به در بیخیالی.  مردای گنده هم وجود دارن. برو دنبال ورزشکارا

لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲