2777
2789
عنوان

اندرباب کنکور

223 بازدید | 25 پست

بچه ها...من خواهرم امسال کنکوریه...رشته تجربی ....با مامانم حرف زدم امروز گفت نا امید شده چون از اینور اونور شنیده کسایی که از دوازدهم شروع میکنن به درس خوندن شانس قبولی ندارن و حتما باید از دهم یازدهم میخوند و الان دیر شده..خلاصه.از اونجایی که من میدونم دیر نیست برای شروع بیاین از دور وبریاتون که سال دوازدهم شروع کردن و رشته خوب قبول شدن بگین تا نشونش بدم..یکم انگیزه بگیره بچم  

طرف دوازدهمه که هیچ تازه از عید شروع میکنه 

یکی رو دیدم از عید دوازدهم شروع کرد دارو قبول شد

بستگی بع پایش داره چقدر خوبه یا ضعیفه

🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم!‌ سینه‌ام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرف دوازدهمه که هیچ تازه از عید شروع میکنه یکی رو دیدم از عید دوازدهم شروع کرد دارو قبول شدبستگی بع ...

چ عاالی....  

خواهرم پایش خوبه نهاییارو هم خوب داد منتها چون از دهم پیوسته نخونده و مودی بوده تو درس خوندن ک مثلا ی روز بخونه ی روز نخونه فک میکنه دیگه شانسی نداره..گفتم تاپیک بزنم پیاما رو نشونش بدم انگیزه بگیره

چ عاالی.... خواهرم پایش خوبه نهاییارو هم خوب داد منتها چون از دهم پیوسته نخونده و مودی بوده تو درس ...

منم مودی بودم منتهی کیفیت مطالعه ام چند برابر بقیه بود
رتبه ام خوب شد همین حد بگم
تازه سال دوازدهم چند ماه نخوندم اه اه
از دهم میخوندم
بهش بگو گند نزنه به وقتش به بدبختی بخونه الان طلاست

من تغییر رشته ای بودم دیپلم ریاضی و کنکور انسانی بدون هیچ مشاوری،بدون داشتن هیچ پیش زمینه ای از قبل واسه درسای انسانی،یه دونه آزمونم شرکت نکردم یک ماه بکوب فیلم نکته و تست و اینا دیدم ۱۴۰۰۰ شدم،شرایط خواهر شما که خیلی بهتره

چ عاالی.... خواهرم پایش خوبه نهاییارو هم خوب داد منتها چون از دهم پیوسته نخونده و مودی بوده تو درس ...

خیلی خوبه که امتحان نهایی رو خوب داده 

امتحان نهایی خب یعنی ۶۰درصد راه

آی کیو جامع برای همه درسا به جز فیزیک بگیره و واسه فیزیک هم خیلی سبز

با آی کیو جامع ۹۰درصد راه رو رفته چون هم امتحان نهایی و هم کنکور در حد آی کیو میاد

🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم!‌ سینه‌ام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان

من راجع به خودم دیگه حرف نمیزنم 

یه دوست دارم خیلی دختر ماهیه 

از تابستون قبل از دوازدهم شروع کرد ولی خوب میخوندا مخصوصا از اول مهر 

خیلی خفن قبول شد واسه انتخاب رشته هم جز تهران همه پزشکیا رو زد اولویت دوم داروسازی

میخوام بگم انقد رتبه خوب بود به جز پزشکی تهران دیگه همه جا پزشکی می‌آورد 

اگه خوب بخونه خیلیم موفق میشه فقط باید عالی بخونه دیگه تفریح و گوشی و دوست و رفیق و زنگای اتلاف وقت مدرسه و کلاسای متفرقه و خلاصه هر چی جز کنکور رو بزاره کنار 

یه دختر شيطونم که به مشکلات لبخند میزنم میگم نگران نباش باهم حلت میکنیم💪🏻👐🏻واسه تفریح میام نینی سایت 🤷🏻‍♀️عاشق، جنگجو ، زبونم درازه ، زیر بار هیچ حرفی که قبولش نداشته باشم نمیرم 😮‍💨😇من همون دختریم که تو خیابون شالش رفته عقب نوک بینیش سرخ شده و بخار از دهنش درمیاد یه بستنی دستشه و صدای خنده اش تا اونور خیابون میاد ، بی زحمت بهم چشم غره نرید 😁🐚😌لطفا برای رسیدن به عشقم و هدفم یه صلوات بفرستید🥺🦋❤️🔥تو مسائلی که تجربه یا علمشو نداشته باشم شرکت نمیکنم 🖐🏻🤍خط قرمزم خانوادم و عشقمه درسته با خانوادم یه جاهایی مشکل دارم ولی جرئت داری چیزی بهشون بگو🤭🗡تو تاپیک های فان تگم کنید 😛😍 با دو نفر دیگه یه کاربری داشتم تازه کاربری برای خودم زدم کاربر قدیمیم🤗 اگه افغانی هستی نه ریپلای کن نه سمتم بیا به نفع دوتامونه بیبی😔☺️
اگر درسش خوبه حتما میتونه موفق بشه من خودم دقیقا سال دوازدهم آبان ماه بود که شروع کردم به کنکوری خون ...

چقدرررعالی پس هنوز تایم داره..معدلشو دقیق نمیدونم اما اکثر نمراتش 18 19 بجز ریاضی که 16 شد