2777
2789
عنوان

معلم ام خیلی بهم توجه میکنه 😂

1345 بازدید | 40 پست

دیروز اومد پیشم فقط به منم گفت کتاب رو پیشخوانی کردی و بعد پیش کل دانش اموز ها گفت من از سطح علمی بالایی دارم و ....... 

و وقتی میخواد مبحثی رو درس بده بیشتر به من نگاه میکنه 

بنظرتون این همه توجه بخاطر چیه ؟

دور برداشتی ؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حس توعه عزیزم منم یه معلممو خیلی دوستش داشتم درساشو خیلی می‌خوندم البته جای پدرم بود و الآنم دوستش دارم و برام محترمه غیر از معلم رییس دانشکده مون بود تو کلاس فقط ب من توجه میکرد و حتی می‌گفت همتون یه طرف مینا یه طرف 

معلمت خانومه؟چند سالشه؟ فامیل نیستید؟ چند سالته؟

اره خانم هست ۲۲ سالشه نه فامیل نیستیم  بچه

های مدرسه مون حسودیشون میشه که بیشتر به من توجه میکنه 

اره خانم هست ۲۲ سالشه نه فامیل نیستیم بچههای مدرسه مون حسودیشون میشه که بیشتر به من توجه میکنه

خوب تو چند سالته ؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون