2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه سزارین

137 بازدید | 9 پست

من ده روز دیگه میشم دوماه ازوقتی ک زاییدم ۴۰ روز خونریزی داشتم ۵ روز قطع شد دوباره پریودشدم بعدش سرماخوردم اموکسی کلاو میخوردم وامپول زدم ۵ روزه قط شد پریودیم همون شب قرص شیردهی شروع کردم امروز دوباره خونریزی گرفتم اخه این چیه چم شده خواهشن راهنماییم کنین

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

من تا۵۰ روز لکه بینی داشتم طبیعیه

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا۵۰ روز لکه بینی داشتم طبیعیه

دیگه میترسم ب شوهرم بگم بدبخت خوشحاله ک دیگه باقرص شیردهی تا۶ ماه خبری نیس تازه رنگ زندگی براش برگشته بود😭😪😂😂😂😊

منم تا مدتها بی نظم بودم . حتی سه ماه بعد کلا قطع شد تا ۵ ماه . دوباره پریود شدم از اون به بعد منظم ...

پس طبیعیه کاش فقط ادامه پیدانکنه امروزتموم بشه

من تا ۲ماهو ۸ روز اینطور بودم... اگه بیشتر دوماه شد باید بری دکتر

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من تا ۲ماهو ۸ روز اینطور بودم... اگه بیشتر دوماه شد باید بری دکتر

مثلا امروز خونریزی دارم امکان داره فردا نداشته باشم؟؟؟

مثلا امروز خونریزی دارم امکان داره فردا نداشته باشم؟؟؟

بله من دو بار ۲_۳روز هیچخبری نبود باز از نو شروع شد

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.