2777
2789
عنوان

مامانا ما چرا باید

818 بازدید | 66 پست

به عنوان یه نوجوون ازتون سوال میکنم مامانا

ما چرا باید تو کار خونه کمک کنیم؟ 

و اینکه شما با چه هدفی بچه هاتونو به دنیا اوردید؟ 

فقط سوال پرسیدم و میخوام بدونم... خوشحال میشم جواب بدید ❤️

🩵INTP🩵⚠️لایک نکنین!⚠️فکت : توی تاریخ های رند هییییچ گونه اتفاق شگفت انگیزی نمیفته بلکه شما تصمیم میگیرید چه زمانی از اتفاق خوبی که براتون افتاده با خبر بشید. - از احساسی های بی منطق خوشم نمیاد :) - اونایی که طرفدار تابستونن رو باید گذاشت وسط آفریقا - تو هر شرایطی خوشبو بودن و تمیز بودن از نون شب واجب‌تره حالا اگه می‌خواید خودتونو تو عرق خفه کنید مشکلی نیست ولی حداقل ما رو مسموم نکنید!!! 

من مامان نیستم ولی مسئولیت پذیری رو از همون خونه باید یاد بگیریم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب اولو بگم 

من چون گاو نیستی 

و وقتی به عنوان یک انسان تو یه خونه کنار بقیه زندگی میکنی 

طبیعیه یسری وظیفه داشته باشی😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من بچه ندارم 

خودم همیشه از سن ۱۳یالگی تو کار خونه به مامانم کمک میدادم و الانم همینطورم.

اعضای یه خانواده باید بهم دیگه کمک کنن همه چیز نباید رو دوش مادر باشه. توانایی بدنی مادرا سال به سال تحلیل میره و زودبه زود خسته میشن. 

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

مامان نیستم ولی هم بچه باید مسئولیت پذیری رو یادبگیره هم اینده رفت تو جامعه به مشکل نخوره هم اعتماد بنفسش تقویت بشه، هم کمک حال مادر باشه. کار خونه سخت و سنگینه.  بچه کمک حال باشه،  قوت قلب میشه برا مادر.  نه تنها بچه بلکه پدرهم باید کمک بده. 

و جالبه که یک ساعت کار کردن فیزیکی سه ساعت بازدهی مغز رو برای کار ذهنی تقویت میکنه و بالا میبره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم خونه یه جایی که ادم باید ارامش داشته باشه..هر خونه هم قانون خودش رو داره.... جنگل که نیست هرکی هرکی باشه... هر شخص باید وظیفه خودش رو بدونه.... یا حداقل انصاف داشته باشه... کارای خودش رو انجام بده... و یه کمکی هم به اعضا خانواده بده..

کمک ک بد نیست البته من خودم مامان هستم 😜

شما بچه هاتونو برای چی به دنیا اوردید؟ ببخشید میپرسم آخه وقتی مامانم دلیل خودشو بهم گفت کلا تو شوک بودم میخواستم ببینم فقط مامان من اینجوریه؟ 

🩵INTP🩵⚠️لایک نکنین!⚠️فکت : توی تاریخ های رند هییییچ گونه اتفاق شگفت انگیزی نمیفته بلکه شما تصمیم میگیرید چه زمانی از اتفاق خوبی که براتون افتاده با خبر بشید. - از احساسی های بی منطق خوشم نمیاد :) - اونایی که طرفدار تابستونن رو باید گذاشت وسط آفریقا - تو هر شرایطی خوشبو بودن و تمیز بودن از نون شب واجب‌تره حالا اگه می‌خواید خودتونو تو عرق خفه کنید مشکلی نیست ولی حداقل ما رو مسموم نکنید!!! 

جواب اولو بگم من چون گاو نیستی و وقتی به عنوان یک انسان تو یه خونه کنار بقیه زندگی میکنی طبیعیه یسری ...

چون گاو نیستم🤣🤣

عزیزم خونه یه جایی که ادم باید ارامش داشته باشه..هر خونه هم قانون خودش رو داره.... جنگل که نیست هرکی ...

متاسفانه من سر همین قضیه دلم نمیخواد از مدرسه خارج شم

نمیخوام بیام خونه اما چه میشه کرد 

عزیزم من خودم مامان یه نوجوون 17 ساله ام ازش درخواست کمک میکنم بعدش از خودمو باباش عصابم خورد میشه میگم چرا باید کمکمون کنه مگه خودش خواسته که به این دنیا بیاد ،ما بدنیاش آوردیم ،بدنیا نیاوردیمش که بیاد بشه زیر دستی ما 

اما خب عزیزم این طبیعت زندگیه شما باید کار کنین کمک کنین ،تجربه کنین تا پخته بشین

شما بچه هاتونو برای چی به دنیا اوردید؟ ببخشید میپرسم آخه وقتی مامانم دلیل خودشو بهم گفت کلا تو شوک ب ...

عزیزم بچه ک کلا خودمون خواستیم ولی من خونه مامانم کار نمیکردم یعنی زوری نبود فقط دلبخواه کمک میکردم و به بچمم مجبوری نمیگم فلان کار و بکن بصورت خود جوش کمک میکنه 

هدف از بچه به دنیا آوردن خیلی موارد هست... یکیش بقای نسلمون هستش  یکیش هم چون با وجود بچه ارامش واقعا به زندگی میاد.... چون بدون بچه زندگی یکنواخت میشه... یه انسان رو به دنیا اوردن و پرورش دادن واقعا لذت بخشه... خیلی چیزا دیگه هم هست