2777
2789
عنوان

اقدامم موعدمه همش حس پریودی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 23 پست
انشالله میشی میگن بیخیالی بهترین دارویه ولی یکی میخواد به خودم بگه .

☺️ چشم درکت میکنم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

الان تو اینترنت زدم.سوره رعد آیه 31هست و بصورت مقطعه نوشته میشه.

ممنون بخاطر لطفت عزیزم حتما امتحانش میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دوتا دارم سومی ناخواسته با پیشگیری باردار شدم.امیدم به آینه پوچ باشه

هرچی خیرته همون بشه ولی بچه های ناخواسته میگن بدنیا میان خیلی خواستنین.

باردارم❤❤

فدات انشالله جواب بگیری .

انشالله ممنونم 💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام هنوز بی بی چک نزاشتم ولی همش حس پریودی دارم .انشالله حسشون درست باشه .چند روز دیگه صبرکن دوباره ...

مممنونم گلم انشالله شما هم بارداری،مم درد پریودم یکم صبح داشتم فک کردم دیگه الان میشم ولی خبری نشد واقعا نمیدونم چم شده ۲۵ام یبار دیگه بی بی چک میزنم اگر منفی باشه میرم دکتر

تا ده روز بعد پریودیت اگر دیدی بی بی نشون نمیده برو آزمایش بده بدن با بدن فرق میکنه انشالله که مثبت باشه با بتا بالا😍 اونوقت برا منم دعا کن ❤

باردارم❤❤