2777
2789
عنوان

بارداری

139 بازدید | 7 پست

روز۲۸ پری بیبی زدم مثبته

آز بدم؟؟

میترسم منفی بشه

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

امکانش هست بیبی اشتباه نشون داده باشه😖

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نده عزیزم 

این سواله خوب برو آز بده حالا یا هسته یا نیسته افکار منفی چیه وقتی تست مثبت شده اگر از دارو خاصی استفاده میکنی و طبیعی نبوده بارداریت باید همچین سوالی تو ذهن آدم پیش بیاد که اونم درصدش خیلی کمه 

الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی!در اگر باز نگردد نروم باز به جایی...پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی!کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...

سیماجون اینقدرمطلب خوندم که بارداری پوچ ومشکل دار نمیدونم فلان وبمان

میترسم اینطوری باشه😑😑😑😑

انشاءالله میناجون برای شماهم مثبته