2777
2789

طبیعیه که ی روز بیشتر باشه ی روز کمتر من از دیشب حرکات ریز حس میکنم در صورتی که تا دیروز گاهی حرکات محکم تر هم داشت ولی از دیشب تا حالا فقط ریز ریز حس کردم طبیعیه یعنی 

شیرینی هم خوردم 

وای منم پسرم اینجوری هی نگرانم میکرد ننرس طبیعیه

وای بخدا تا یکم کم میشه حرکاتش یا چند ساعت چیزی حس نمیکنم میخوام روانی بشم🥺🥺خدا کنه این سه ماهم به خوبی پشت سر بزارم تموم بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیرم در چه حالین منم در شرایط شمام عمل سپتوم کردم والانم باردارم؟

سلام گلم من الان ۳۳ هفته هستم 

شنیده بودم هر کی عمل سپتوم میکنه یکم دچار نارسایی دهانه رحم میشه واسه همین تو بارداری سرکلاژ کنه بهتره 

اما من دیدم چند نفری هم سرکلاژ نکردن و گول خوردم 

البته بگم من تو سونو ان تی طول سرویکسم ۳۳ بود و تو انومالی ۳۶ که دکترم گفت خوبه و نیازی به سرکلاژ نیست منم انجام ندادم تا اینکه هفته ی پیش تو ۳۲ هفته رفتم سونو رشد جنین و دیدم که طول سرویکسم یهو اومده روی بیست و اونجا بود که دنیا روی سرم خراب شد و الان یکهفته ست که استراحت مطلق هستم و فقط برای دسشویی از جام بلند میشم تا انشالا این چند هفته رو هم بگذرونم ولی با استرس و نگرانی فراوان 

به نظرم تو هم اگه هنوز اولشی به دکترت بگو برات سرکلاژ انجام بده یا حلقه پساری بزاره 

انشالا که نی نی گلتو به سلامتی بغل بگیری ببخشید دیر اومدم نی نی سایت جوابتو دادم برای منم دعا کن این چند هفته رو بسلامتی پشت سر بزارم 

این بود تجربه ی من گلم 

سلام گلم من الان ۳۳ هفته هستم شنیده بودم هر کی عمل سپتوم میکنه یکم دچار نارسایی دهانه رحم میشه واسه ...

سلام عزیزم ممنون که پاسخ دادین والا دکترم پریناتولوژی هست میگه تا سرویکس خوبه سرکلاژ خوش خطراتی داره برای کسایی که‌ سپتوم عمل کردن مثل پارگی رحم و...وعفونت وتاثیر بد روی جفت....پس نگران نباش هفته ت خوبه ان شاء الله به آخر میرسونی...شیاف وآسپرین هم استفاده می کردی از اول؟چندتا شیاف چند؟

سلام عزیزم ممنون که پاسخ دادین والا دکترم پریناتولوژی هست میگه تا سرویکس خوبه سرکلاژ خوش خطراتی داره ...

دکترت دقیقا حرف دکتر منو زده بهت من تو غربالگری ها اوکی بودم دیگه بعد از اونومالی سونو ندادم تا۳۲ هفته که فهمیدم ی هو بیست شده آره خداروشکر من دیگه آخراشم ولی این یکماهه با استراحت مطلق برام خیلی داره سخت میگذره 

من از همون اول که فهمیدم باردارم شیاف شبی یکی گذاشتم تا الان که دارم میزارم همین آسپرین هم نه نداد بهم ولی من چون از اول سرویکس خوب بود استراحت مطلقی نبودم ولی خودم خیلی رعایت میکردم کار سنگین اصلا نکن جارو برقی نکش اگه طول سرویکست خوبه در حد غذا درست کردن و گردگیری کردن انجام بده شیافتم مرتب هر شب بزار طول سرویکسم دو سه هفته ی بار چک کن انشالا نی نی تو بسلامتی بغل بگیری توالت هم حتما فرنگی باشه

الان تقریبا ۲۴هفته تو ۲۱هفته ۳۷ونیم بود هفته دیگه خودم میخوام باز سونو بدم

الان عالیهههه 

ولی آره آفرین هر دو هفته سونو بده چک کن اشتباه منو نکن من ۱۸ هفته که رفتم انومالی دیگه نرفتم سونو تا ۳۲ هفته که واسه رشد جنین رفتم خدا خیلی بهم رحم کرده بود