راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
حتی اگر برگرده رابطه برات سرانجام نداره و جدامیشی ازش
حس ابوالفضل چیه بهم؟
میرسم بهش؟
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
میشه بگی ابلفضل چرا پیام نمیده ؟چرا این چندتا استوری آخرم و ندید
همه ابوالفضن 🥲😂
بد بلال شده هایی هستن مال منم ابوالفضله😂😂
مال من تکه😎😂چن نفر تو سایت گفتن میشناسیمش فقط گفتم مگ میشه اخه صد تا مث اون هستتتفقط میخوان اذیت ک ...
فقط موندم چرا ادم نیستن درست رفتار نمیکنن که ماهم انقدر ذهنمون درگیر نباشه 😂🥺