2777
2789
عنوان

کسی ساکن شهر قم هست

72 بازدید | 11 پست

اسم چندتا مرکز خرید خوب میخوام واسه لباس که قیمتاش مناسب باشه لباساش هم شیک و قشنگ باشه

ی ساندویچی خوب که بندری هات داگ اینا خوشمزه داشته باشه

با ی رستوران خوب هم بگید بهم

مرسی🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا لباس خیابان صفائیه

و بلوار بوعلی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

مثلا ی بارونی میخوامچیز قشنگ پیدا میکنم اینجاها که گفتی؟

آره خوبن

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

عزیزم فست فود چی؟مثلا کجا بندری سانویچ ایناش خوشمزه است

ساندویچ و اینا پنگوئن تو خیابون صفائیه خوبه

فست فود کیپو و دوفر و پیتزا پیتزا هم خوبن

رستوران مرتضوی خوبه

آشپز خونه های کوچه گلپایگانی هم خوشمزست غذاهاشون

ساندویچ و اینا پنگوئن تو خیابون صفائیه خوبهفست فود کیپو و دوفر و پیتزا پیتزا هم خوبنرستوران مرتضوی خ ...

مرسی گلم از کمکت😍

برا جای تفریحی کجا خوبه؟

مثلا قبلا رفتیم باغ پرندگان خیلی قشنگ بود 

مرسی گلم از کمکت😍برا جای تفریحی کجا خوبه؟مثلا قبلا رفتیم باغ پرندگان خیلی قشنگ بود

والا جای تفریحی نداره🤧😂

نمیدونم شاید من نرفتم

دهکده سلامت صبا رو شنیدم فقط که خارج شهره

پارک علوی و الغدیر هم هست

باشگاه سوار کاری هم داره که من نرفتم اطلاعی ندارم فقط شنیدم