2777
2789

شوهرم پارانوئید  داره دائم و خمر هم هست در خونه قفله گوشی حتی دیواروبازار نداره پرینت پیام تماس گرفته میشه بعضی وقتا جای سیم کارت گوشی رو دوروز میبره باز میاره میده حدودا ۴۰ روز پیش سقط داشتم همش میگه بگو بچه از کیه دیشب چاقو آورد گفت بگو از کیه وگرنه میکشمت  خانوادم میگن طلاق بگیر بیار بشین خونه واسه نفر بعدی از چاله در بیام بیفتم تو چاه من میخوام درسمو بخونم کاردانی آموزش ابتدایی دارم‌میخوام واسه کارشناسی بخونم ومهدی کودک بزنم چیکار کنم بیماری پارانوئید  شو دکتر بردم پرونده داره وسایل عرق گیری هم تو خونه هسن چطوری ثابت کنم  نمیخوام چیزی بفهمه آروم اقدام کنم که ۸ سال عمرم بدون ثمر نمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم موندی منتظر چی . به خانوادت بگو من نمیخوام ازدواج کنم می‌خوام درس بخونم به یه جایی برسونم خودمو اگه قبول میکنید بیام . بسه دیگه تاپیک الکی زدن که فایده نداره . معجزه نمی‌خواد بشه فقط خودت باید تصمیمت رو بگیری و تمام 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

عزیزم موندی منتظر چی . به خانوادت بگو من نمیخوام ازدواج کنم می‌خوام درس بخونم به یه جایی برسونم خودم ...

انگار دعا یا طلسم شدم‌تا پای رفتن میرم بعد نمیرم دیروز مادرش گفت تو هیچ وقت‌نمیتونی بری باید بسازی فکر کنم یک غلطی کرده دلم‌گرفته خواهر و میگم بیا برو کار دانشگاه و انجام بده میگه شوهر بهتر از این از کجا میخوای بیاری بیرون همه چی و فلانن

انگار دعا یا طلسم شدم‌تا پای رفتن میرم بعد نمیرم دیروز مادرش گفت تو هیچ وقت‌نمیتونی بری باید بسازی ف ...

خب می‌دونی آدم هی منتظره یه معجزست حق هم داری خیلی سخته ولی تهش به خودت میگی کاش زودتر جدا شده بودم . داروهاشو میخوره ؟اصلا قهر کن برو خونه بابات شرط بذار مشروب دیگه نخوره ... یه حرکتی بزن با خانوادت هماهنگ باش 

دارو هاشو یواشکی میدم ولی چون مشروب میخوره انگار بدتر میشه

یه بار قهر کن جدی . برو پیش خانوادت نه جواب تلفنش رو بده نه پیامش رو . بذار با خانوادت رو در شه شرط رو بذار ترک مشروبش قول سفت و محکم هم بگیر ازش