بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
نه خوب نیس ولی هرکس عیب های خودشو داره هیچ آدمی بی عیب نیس اونم عصبیه حالا یکم
درسته اما اخلاق مهم ترین ملاک ت رابطع و ازدواجت بدون
بزنت سیا کبودت کنه بعد بگی حالا چن عصبی بود عیب ندارع
غصبی بود فلان کرد عیب ندارع نمیشع گذشت از ی چیزایی
من که اوکیم خانوادم نمیزارنبعدم بهش گفتم گف مگه من روانیم من همینم که هستم اگه عاشقمی باید اینطوری ا ...
😐وای تروخدا نکنننننن خودتو بدبخت نکن لطفا چشم بسته جلو نرو این از همین الان خودشو حاضر نیس برات بهتر کنه تو داری بخاطراون رو خانوادت خط میزنی اون حتی حاضر نیس عصبانیتش کم کنه
بعدم من نگفتم خودش و شرایطش خوبن گفتم خانوادم با دوتاش مشکل دارن !
اها فککردم میگی هر دو خوبن
چ بگم منم خودم ت همین راهم و نمتونم چیزی بگم کخودمم نمیدونم😞