خطرناکه کشتنش اگه جفت داشته باشه جفتش انتقام میگیره
جدی
چه عجیب
خب جفتش چه می فهمه اسی کشتش؟
شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را بهدست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغالتحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، بهعنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او بهطور مستقل از دادههای رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنبالهدار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستارهشناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.
مادر بزرگمن تو شهر هکمتانه زندگی میکرد که پره مار بود اونا برا ماره نون و اب میزاشتن و مارا موشهاشونو شکار میکرده ولی با خود اهالی کاری نداشته شهر قدیمی هکمتانه الان گوسه شهر همدان هست و موزه شده و پر از گنجهای مادهاس مارو سال ۱۳۴۶ ازونجا فرح تخلیه کرد و بهمون سازمانی داد که کاوش کنه اما هنوزم کاوش نشده
چه جالب و ترسناک...همینجوری به مار فوبیا دارم دیگه بدتر شد
خود نحسش کم بود جفتشم اضافه شد
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
چه جالب و ترسناک...همینجوری به مار فوبیا دارم دیگه بدتر شد خود نحسش کم بود جفتشم اضافه شد
همه ی موجودات دنیا جفت دارن.وگرنه نسلشون تا الان منقرض میشد.فقط مار چندتا حیوون دیگه.جزو اون دسته حیواناتی هستند....که با جفتشون تا آخر عمر میمونن...اینش قشنگه
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
همه ی موجودات دنیا جفت دارن.وگرنه نسلشون تا الان منقرض میشد.فقط مار چندتا حیوون دیگه.جزو اون دسته حی ...
کاش بعضی از آقایون از همین دسته حیوانات یاد بگیرند والا
قو هم بعد از جفتش افسرده میشه و دیگه جفت انتخاب نمی کنه
به نظر من این خصلت در میان جانوران و حیوانات ثابت میکنه تک همسری و تک جفتی ذاتی و درسته ولی بعضیا این رو نمیفهمند
کنار خونمون یه خرابه اس میخان خونه بسازنش . خونمون دو طبقه اس ولی فقط زیرزمین خونمون دوتا بچه مار پیدا شد که عموم گرفتش انداخت بیابون طبقع بالا تالا چیزی ندیدیم
من ترس بسیار شدید از مارمولک دارم، متاسفانه همش تو خونم مارمولک میاد، در حدی میترسم که بدنم خشک میشه ...
حق دارید عزیزم منم خیلی از مارمولک میترسم
کلا خزندگان خیلی وحشتناکن
یه دوستی دارم همیشه میگه تو آخرش با نیش مار میبینی اینقدر میترسی ازش و برای خودت تبدیلش کردی به یه هیولای فکری