2777
2789
عنوان

بارداری من پوچه آیا

271 بازدید | 26 پست

۲۸شهریور رفتم سونو از نظرخودم ۶هفته بودم چون دیشبش یوم خونریزی داشتم صب رفتم گفت ساک بارداری هست و تو۵هفته ای دوهفته دیگه بیا بعد دوهفته رفتم هیچی نبود ینی ک انگار من باردارنیستم  بتا دادم ۱۰۰۰ بود

گاهی لکه بینی داشتم ک الان ندارمم شیاف میزنم و قرص آسپرین میخورم

ینی چی ساک بود الان نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون خونریزی؟ چرا پریود نمیشم پس؟

بدون خونریزی ک دفع نمیشه 

من چند وقت پیش تو چهار هفته رشدش متوقف شد ولی سقط شد اینکه ناپدید بشه من تا حالا نشنیدم 

دکترت نظرش چی بود با توجه به سونوعا

بدون خونریزی ک دفع نمیشه من چند وقت پیش تو چهار هفته رشدش متوقف شد ولی سقط شد اینکه ناپدید بشه من تا ...

ببین تاپیکامو بخون من پارسالم ی سقط داشتم با وجود شیاف بازم افتادم خونریزی

بگیم دکترمم باراول ساک ندیده خب چرا پریود نمیشم 

بی بی مثبت بود

بتا ۱۰۰۰ بود  اما تو هفته من کمه طبق پریود باید ۷هفته میبودم ک بتام این شد

شاید جذب شده..

جاری من دوقلو باردارشد و بعد ی هفته دوباره سونو ی ساک بارداری جذب شده بود..

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

ببین تاپیکامو بخون من پارسالم ی سقط داشتم با وجود شیاف بازم افتادم خونریزیبگیم دکترمم باراول ساک ندی ...

دقیقا من این شرایط رو داشتم هفته ۶ رفتم سونو ساک بود بدون قلب گفت دوهفته دیگه بیا ده روز بعد یه لک‌کوچیک دیدم رفتم سونو گفت اصلا باردار نیستی 

آزمایش خون دادم بتام ۷۰۰ بود 

سه روز بعد تکرار کردم شده بود۶۰۰

و رفته رفته دفع شد

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

شاید جذب شده..جاری من دوقلو باردارشد و بعد ی هفته دوباره سونو ی ساک بارداری جذب شده بود..

خب پریود شد  خونریزی داشت؟ شیاف میزد؟

من موقع خواب سمت چپ شکمم ی چیزی حس میکنم شکمم رو ک لمس میکنم فرمش عوض شده 

خونریزیم ندارم ببخشید ولی ترشخ سفید تخم مرغی دارم عکس سونوم هست توتاپیکم  دکتردیروز دیدش گفت احتمال بارداریت زیاد ی واژینال بده

بدون خونریزی ک دفع نمیشه من چند وقت پیش تو چهار هفته رشدش متوقف شد ولی سقط شد اینکه ناپدید بشه من تا ...

جذب میشه ساک بارداری رفته رفته جمع و‌کوچیک‌میشه بهش میگن دفرمه 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

دقیقا من این شرایط رو داشتم هفته ۶ رفتم سونو ساک بود بدون قلب گفت دوهفته دیگه بیا ده روز بعد یه لک‌ک ...

ببین پس چرا خونریزی ندارم ترشح سفید تخم مرغی دارم

شیافم میزدی؟ خونریزیت چطور بود

من شکمم لمسش میکنم فرمش عوض شده نمیدونم سونو میگه تو بارداری چون رحمم بزرگ شده

ببین پس چرا خونریزی ندارم ترشح سفید تخم مرغی دارمشیافم میزدی؟ خونریزیت چطور بودمن شکمم لمسش میکنم فر ...

بهترین کار اینه فعلا صبر کنی استراحت کنی

منم آسپرین میخوردم  اما لک قهوه ای دیدم و چندروز قطع شد و دوباره شروع شد خونریزی و سقط 

من سومین سقطم بود

بهترین کار اینه فعلا صبر کنی استراحت کنی منم آسپرین میخوردم اما لک قهوه ای دیدم و چندروز قطع شد و د ...

تو شیافم میزدی؟

لک قهوه ایت چقدر بود 

من جمعه پیش ی لک کوچیک داشتمک کار سنگین کردم دیگه فقط ترشح سفید تخم مرغی