2777
2789
عنوان

رحم گرم

166 بازدید | 10 پست

به چه رحمی گرم گفته میشه ؟ و چطوری رحم و گرم کنیم لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره بگه من تجربه ی خودمو‌میگم 

رحم گرم پریودی زیاد فاصله پریودی کم، خوردن دمنوش های گرم . پنیرک  یا گل ختمی برای رفع کیست ها و عفونت عالیه بستر خوبی هم برای پسر زاییه

پنیرک و گل ختمی که نوشتید برای کیست خوبه ؟برای چه نوعی کیستی خوبه

من تنبلی تخمدان یا همون پلی کیستیک دارم اینا فایده داره براش؟ فولیکولها را بالغ میکنه که آزاد بشن ؟

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
پنیرک و گل ختمی که نوشتید برای کیست خوبه ؟برای چه نوعی کیستی خوبهمن تنبلی تخمدان یا همون پلی کیستیک ...

@forghani_esmat

این آیدی یه خانم دکتر طب سنتی هست کارشون عالیه تو ایتا بهشون پیام بده راهنماییت میکنن

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پنیرک و گل ختمی که نوشتید برای کیست خوبه ؟برای چه نوعی کیستی خوبهمن تنبلی تخمدان یا همون پلی کیستیک ...

برای انواع کیست ها خوبه در روزهای پریودی دم کنید و بخورید ملا طب سنتی خیلی برای تنبلی تخمدان عالیه اگر تپلید وزنتونو بیارید پایین از گرمیانه ها استفاده کنید بادمجون گوجه فرنگی و  لبنیات وچیزهای سرد نخورید به جاش شیره ی انگور و عسل و سیاه دونه بخور 

@forghani_esmatاین آیدی یه خانم دکتر طب سنتی هست کارشون عالیه تو ایتا بهشون پیام بده راهنماییت میکنن

خب این خانم پول میگیره من میخوام بدون پول راهنمایی کنم لطفا تبلیغ نکنید ممنون

@forghani_esmatاین آیدی یه خانم دکتر طب سنتی هست کارشون عالیه تو ایتا بهشون پیام بده راهنماییت میکنن

ممنونم برای کجاهستند؟ حضوری هم میشه ایشون را دید

چون من دکتر خیلی رفتم تو مجردی همشون فقط دوسه تا دارو بیشتر بهم نمیدادند ومیگفتند در مان نداره برو هروقت خواستی بچه دارشی بیا.طب سنتی هم رفتم کلی برنامه ی غذایی بهم دادند که یه مدت رعایت کردم بعدش چون بعضیاش سخت بود وحالمو بد کرد نخوردم

شما برای چه مشکلی به ایشون مراجعه کردید وراضی بودید از نتیجه؟

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
خب این خانم پول میگیره من میخوام بدون پول راهنمایی کنم لطفا تبلیغ نکنید ممنون

ازش دمنوش میگیری خب 😒تبلیغ هم نکردم چون ازش راضی بودم گفتم شاید به درد ایشون هم بخوره

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ممنونم برای کجاهستند؟ حضوری هم میشه ایشون را دیدچون من دکتر خیلی رفتم تو مجردی همشون فقط دوسه تا دار ...

یزد 

تنبلی تخمدان 

برای انواع کیست ها خوبه در روزهای پریودی دم کنید و بخورید ملا طب سنتی خیلی برای تنبلی تخمدان عالیه ا ...

ممنونم عزیزم حتما امتحان میکنم 

یزد تنبلی تخمدان

اها من اصفهانم میخواستم ببینم اگه تو استان وشهرمونه حضوری بهشون مراجعه کنم وکامل شرح حال وداروهایی که مصرف کردم چه شیمیایی چه گیاهی براشون بگم تا بهتر بتونن راهنماییم کنند

اها من اصفهانم میخواستم ببینم اگه تو استان وشهرمونه حضوری بهشون مراجعه کنم وکامل شرح حال وداروهایی ک ...

بهتون زنگ میزنن  شماره بدی بهش