2777
2789

عزیزم من مربی ام و گروه لاغری رایگان دارم همه چی رایگان میزارم شاگردامم هفته ای نیم کیلو تا 3 کیلو والسته ب بدنشون کم میکنن اگه میخواهید عضو شید بگید آیدیمو بزارم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا باید عضو بشیم

تلگرام 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بده بلکه تکون بخورم

عزیزم مطمئن باش خیلی خوب وزن کم میکنی بعدش که وزن کم کردی میتونی با رژیم برای همیشه ثابت بمونی 

ب آیدیم پیام بده : @del4r4m01

چه خوب من قبلا ایم طوری بودم الان تحرکم کم شده ، متاسفانه غذا هم زیاد می خورم

نه خیلی بده

همه میگن لاغر شدی رنگت زرد شد چرا صورتت دراز شده

اعصابم خورد میشه با اینکه تو رنج نرمالم 😥

نه خیلی بدههمه میگن لاغر شدی رنگت زرد شد چرا صورتت دراز شدهاعصابم خورد میشه با اینکه تو رنج نرمالم � ...

همه رو ول کن خودت باید راضی باشی 

سعی کن فرم لباس پوشیدنت یکم تغییر بدی که بهتر نشون بده