2777
2789

داشت حرف میزد بعد گفت ابجی مامان کجا رفته 

جواب داداشمو دادم 

بعد دختره برگشت گفتش ک 

وقتی ابجیت داره زر زر می‌کنه با من حرف نزن 

منم هیچ دخالتی نکردم تو زندگیشون 

مامانم مخالف بود میگفت دختره بدرد نمیخوره من گفتم ک بزار مامان یکم باهام حرف بزنن اگه بدرد هم نخورن خودشون برمیگردن 

من هوا دختره رو داشتم بعد برگرده این‌جوری بگع 

صداشو شنیدم 

اصلا اعصاب روانم بهم ریخت

بنظرتون چیکار کنم؟

شما کاری نباید بکنی اصلا توجهی نکن 

برادرت باید یکم غیرت و تعصب روی خانوادش نشون بده که ظاهرا فاقد غیرته

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

الان جان بر کفان میریزن وسط گود و میگه به توچه،  تو کار داداشت دخالت نکن. 🫤😐🤧🤧😑😑😑😂😂😂😂😂😂

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد میگن خواهر شوهرا بدن

من خودم ازدواج کردم اصلا دلم نمیاد با خواهر شوهرم اینجوری حرف بزنم یا با شوهرم درمورد خواهراش بد بگم بعد الان اینجوری گفت نمدونم براچی رو دلم سنگینی میکنه

دلتو خوش کن که شاید اشتباه شنیدی:/🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چه صدای گوشی بلند بوده😁

تو هم از حالا به داداشت بگو احترام حرف اول رو میزنه،و این احترام باید متقابل باشه در غیر اینصورت دختره ی فلان فلان شده رو دار میزنم😈

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بعد میگن خواهر شوهرا بدنمن خودم ازدواج کردم اصلا دلم نمیاد با خواهر شوهرم اینجوری حرف بزنم یا با شوه ...

برا اینکه شما ادب و اصالت و تربیت و احترام دارید. 

برااینکه بزرگی و کوچیکی رو میدونید. 

برااینکه شما به ادمها حرمت قائل اید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب شاید قبلش یه بحثی راجع بتون شده که یهو اینجوری گفته وگرنه که خیلی پررو و سلیطه ست

نه هیچ چیزی در نبود داشتن بهم حرف میزدن داداشم یدفعه اون سوال رو پرسید 

منم جوابشو دادم دست داداشم رفت رو اسپیکر سریع داداشم میخواست جمع کنه ولی اون جملشو‌ گفت