2777
2789
عنوان

دخترم میگه آبروم رفته من نمیرم مدرسه 🥲🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 153930 بازدید | 691 پست
همییییناز یه طرف میگم اول ساله لج نکنه با بچه ام از یه طرف میگم برم حسابشو بزارم کف دستش آدم بشه

ببین من نمیگم بیخیال بشو 

کار معلم صد در صد اشتباه بود 

و مطمئن باش که وقتی مدیر بفهمه باهاش برخورد میکنه حتی اگر جلوی شما چیزی نگه و طرف معلم رو بگیره اما بعدش حتما باهاش برخورد میکنه. 

شما برو مدرسه و با تحکم و مسلط و مودبانه حرفت رو بزن

و از آسیبی که بچت دیده آگاهی کن

و راهکار بده بگو حداقل جلوی بچه ها ازش دلجویی کنید که سرخورده نشه بچم 

ببین چی میشه

اگر پیگیری نکردن بعد یکمی تندتر کن برخورد رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اصلا حرمت و عزت نفس ی انسان واسشون مهم نیس بگو اگر خودتون گوشی یکی از معلما گم بشه و مدیر جلو بقیه کیفتون بریز بیرون و هرچی قسم بخورید کار شما نیس و مدیر بی توجه فقط بریز بیرون چکار میکنید 

بگو بفرض دخترم برداشته این کارتون اصلا صحیح نیست 

لاید بزارید زنگ ک خورد باهاش حرف بزنید بعد اجازه بگیرید باهم کیفشو بگردید یعنی بهش بگید شاید افتاده باشه و حواست نبود بعد اگر نبود بگه ازش معذرت خواهی کنه اگر بود اروم باهاش حرف بزنه و علتشو بفهمه و ب شما بگه این چکار احمقانه و زشتی بوده 

برای دلداری دادن ب دخترت بگو خوب جلو بچه ها این کار کرد ک ضایع بشه و همه ببینن ک صابون تو کیف تو نبوده 

ی بسته صابونم بگیر بده ب معلمش بگو شاید این قیمتش بشه ۳۰۰ تومن ولی عزت نفس و اعتماد بنفس دختر منو با چند تومن میشه جبران کرد

خب برووو

رفتن که حتما میرم 

دخترم شیفت ظهر هست 

منتهی خیلی تحت فشارم گفتم اینجا بگم هم خالی بشم هم از حرفهای بقیه کمک بگیرم

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
فقط میدونم از دیشب قلبم تحت فشاره قشنگ مچاله اس نه که چون دختر خودمه ها اصلا یادم میاد یه بچه ۸ ساله ...

اتفاقا چون جیگر گوشت هست باید اعتراض کنی

تربیت رو تو چی دیدن اینا تو تهمت زدن و استرس و تروما دادن به بچه ها؟؟؟ 

خداروشکر پدر مادرا اگاه شدن همه گفتن برو پیش معلم 

زمان ما معلم کتکم میزد پدر و مادر میگفتن معلمته اختیارتو داره مقصر تو بودی لابد 🙄🙄

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

من حتی میگم اصلا بچه من دزد دیگه بالاتر از این نیست که حتی این دزد باز قراره یکسال توی کلاس باشه خب ...

اول میری پیش مدیر میگی

بعد میگی معلمو صدا کنه

در حضور مدیر معلمو قشنگ میشوری میندازی رو بند

بعدم میگی جلوی بچه ها میگه که من کار اشتباهی کردم کیف فلانیو گشتم نباید میکردم

اگر زیر بار نرفت میگی یا کلاس بچه مو عوض میکنید

یا پروندشو میدید مدرسه رو عوض کنم

حتما اداره هم خواهم رفت

بعد میبینی که کلاسشو عوض میکنن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ببین من نمیگم بیخیال بشو کار معلم صد در صد اشتباه بود و مطمئن باش که وقتی مدیر بفهمه باهاش برخورد می ...

درد اینجاست که عفریته خانم بعد کلاس دوییده رفته پیش مدیر 

دخترم میگه زنگ که خورد معلم رفت پیش مدیر منو بادست نشونش میداد و راجع ب من حرف میزدن 

نمیدونم مدیر تو چه فکری هست الان 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
رفتن که حتما میرم دخترم شیفت ظهر هست منتهی خیلی تحت فشارم گفتم اینجا بگم هم خالی بشم هم از حرفهای بق ...

با آرامش صحبت کن نه با دعوا و عصبانیت اینطوری اثرش بیشتره اول جملاتت رو آماده کن و برو پیش مدیر و بگو . یا همون موقع معلم میخواد یا بعد بهش تذکر میده .

حتما هم بگو باید جلو همه بچه ها معلم بگه که اشتباه کرده و از دخترت دلجویی بشه.

از یه طرف نمیخوام دخترم خیلی روی این موضوع حساس بشه چون از دیشب هم مداااام داره روش فکر میکنه کاش می ...

دخترت رو آروم کن بگو در جامعه پر از آدمهای گوناگون هستن و همه نمیتونند مهربون رفتار کنند.... مهم اینه که تو خودت از خودت مطمئن هستی که این کار رو نکردی و تو مسئول فکر کردن بقیه دانش آموزها نیستی... بعد برو مدرسه و حتما حتما در حضور مدیر مدرسه با معلم صحبت کن که نباید جلوی بقیه دانش آموزان این رفتار رو با یه بچه 8 ساله داشته باشه

یکی از دوستان پیشنهاد خوبی داد گفت برا معلم صابون ببرهمنم گفتم گلنار ببر

اره واقعا 😂👏

حالا چرا گلنار من قضیش رو نفهمیدم هیچوقت ؟ 🤔

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥