2777
2789
عنوان

دخترم میگه آبروم رفته من نمیرم مدرسه 🥲🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 153923 بازدید | 691 پست

پارسال معلم به دختر تمیز مثل دسته گل من گفت بوی جیش میدی ,خداازش نگذره .اینام همش بخاطر حرف زشت هم کلاسی احمقش بود که به همه میگفت پلشت  من هم گلایه شو به مامانش کردم هم معلم روشستم پهن کردم 

برو با معلمش دعوا کن ی صابونم بخر بنداز جلوی اون بچه هه

من بودم چندتا صابون میخریدم میذاشتم تو کیسه جلو همه بچه ها میدادم به اون بچه میگفتم ببر خونه هم استفاده کن.

اونم باید یاد بگیره برای یه صابون الم شنگه به پا نکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید معلم رو ادب کنی برو پیشش ومجبورش کن جلو بچه ها از دخترت معذرت خواهی کنه و اگه نکرد به مدیرشون بگو وتهدید کن که میری اموزش پرورش وشکایت می کنی شخصیت بچت از همه برات مهم تر باشه حتی به قیمت عوض کردن مدرسه اش

چه خبرتهههه😄مادر باید سیاست داشته باشه قراره یک سال بچه ی این خانم زیر نظرش باشهباید با درایت و سیا ...

کلاسش رو عوض کنه

پدر و مادر خودم فرهنگی هستن از جو سمی آموزش و پرورش خبر دارم

این دختر ۱ سال تمام با این  عفریته آسیب میبینه

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
بگو ت میخوای به حرف یه بچه،آبروی یه بچه دیگه رو جلو هم کلاسی هاش ببری نفهم😐

برد دیگه آبروشو برد 

میگه الان همه ی کلاس فکر میکنن من برداشتم 

میگه فقط از تو کلاس یکی از بچه ها گفت شاید کار فلانی نباشه اینجوری نکنین 

یعنی عقل اون بچه رسید عقل معلم خاک برسرش نه

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

برو امروز خیلی جدی به معلمشون بگو شما رفتار درست رو نمیدونید چطور میخوایید تربیت کنید بچه ها رو، شما حتی نمیدونید ک اگه همچین مسئله ای هست باید جلو بقیه نباشه 

هیچ وقت همچین کاری نمیکنه بچه من، من حتما پیگیر میشم به خاطر رفتار زشتی ک داشتید

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
برد دیگه آبروشو برد میگه الان همه ی کلاس فکر میکنن من برداشتم میگه فقط از تو کلاس یکی از بچه ها گفت ...

خب چرا کیف اونی که دخترت صابون رو بهش داده نگشت

امضا ندارم اثر انگشت زدم

اون دختره حالا بچست یچیز گفته شاید واقعا یادش رفته صابون تو کیسشه 

ولی کار معلم خیلی زشت بوده واقعا 🥲

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

برد دیگه آبروشو برد میگه الان همه ی کلاس فکر میکنن من برداشتم میگه فقط از تو کلاس یکی از بچه ها گفت ...

چراااااا آنقدر عادی اومدی تاپیک میزنی؟برو جاشون بده دیگه برررووووووو

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

بعضیا بیشعورن سال قبل هم من پسرم کلاس سوم جشن قرآن داشتن رفته ازشیرینی هاش بده ب مدیر احمقشون گفت مامان جلوی همه  بهم گفت من از شیرینی های تو نمی‌خورم برو شیرینی های بچه های دیگه میخورم شیرینی های تو خوب نیستن واییی خدا مدیرشونو لعنت کنه دل پسرم شکست بایه بغضی صحبت میکنه از بدیای معلمامیگه

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

چه خبرتهههه😄مادر باید سیاست داشته باشه قراره یک سال بچه ی این خانم زیر نظرش باشهباید با درایت و سیا ...

حالم از سیاست بخم میخوره .طرف انگ دزدی به بچه زده بعد سیاست به کار ببره سیایت واسه کسی که حالش بشه نه کسی که خره

شما باید به معلمش اعتراض بیاری

اینا بچه اند سر صابون قهر میکنن فرداش اشتی

گشتن کیف چه صیغه ایه مگه دهه شصت و هفتاده؟