ما ترشی مخلوط داخلش کلم و هویج و بادمجون و موسیر و فلفل تند میکنیم
کلم رو خورد کن بشور پهنش کن چند ساعت بهش نمک بزن تا ابش جمع شه
بادمجون هم خورد کن نمک بزن اب تلخش بره یچیز سنگین بزار روش تا اب و تلخیش گرفته بشه)سعی کن ریزش کنی تا زودتر برسه اگر درشت باشه باید جدا یکم بجوشونی)
موسیر هم از عطازی باید بگیری و از شب قبل خیس کنی
همه موادو سعی کن اندازه متوسط رو ب ریز و به یک اندازه خورد کنی تا مدتب و خوب بشه
لایه لایه از همه مواد بریز تو دبه و یه مقدار زردچوبه و نمک بزن و در اخر سرکه رو بریز روش و چند بار دبه رو تکون بده تا زردچوبه و نمک مخلوط بشن
بزار جای تاریک و نسبتا خنک تا برسه