2777
2789
عنوان

بچه ها کیا میرن دانشگاه پیام نور

111 بازدید | 14 پست

من ترم اولی هستم

کی باید انتخاب واحد کنم

زنگ میزنم دانشگاه میگه لیست انتخاب واحد نیومده

راست میگن؟؟؟؟؟

بچه ها من ترم اولی هستما

ورودی مهر ۱۴۰۳

عزیزم نتایج که نیومده هنوز

گفتن از 18یعنی امروز تا 20میاد

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نتایج که نیومده هنوزگفتن از 18یعنی امروز تا 20میاد

نتایج چی عزیزم

نتایج کنکور؟

اخه من بدون کنکورم 

میشه بگی روشنم کنی

اخه حس میکنم زنگ میزنم دانشگاه، منو از سرشون باز میکنن

نمیدونم عشقمچه نتایجیمن بدون کنگوریم

عزیزم پیام نور ثبت نام کردین؟

اگه اره باید منتظر باشید تا نتایج انتخاب رشته بیاد.

بفهمید قبول شدید یاخیر.

اگ قبول بشید خودشون ی تاریخ میدن برای ثبت نام حضوری و انتخاب واحد

نتایج چی عزیزمنتایج کنکور؟اخه من بدون کنکورم میشه بگی روشنم کنیاخه حس میکنم زنگ میزنم دانشگاه، منو ا ...

ببین عزیزم ترم اول که بری اصلا خودشون انتخاب واحد میکنن برات

شما داخل سایت سنجش دانشگاه پیام نور رو انتخاب کردی درسته؟!

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
عزیزم پیام نور ثبت نام کردین؟اگه اره باید منتظر باشید تا نتایج انتخاب رشته بیاد.بفهمید قبول شدید یاخ ...

اره عزیزم راست میگی

نامردا زنگ میزنم یه جواب درست و حسابی ب ادم نمیدن ک 

الهی فدات ک جواب دادی

گلم میشه بگی امتحاناتش کیه

خب ما انگار یه ماه از سال تحصیلی میگذره تا بخوایم شروع کنیم درس بخونیم

پس پند مدت وقت دارم واسه ی امتحانات؟

کدوم ماه امتحان میدیم

قربونت برم میشه اینم جواب بدی

پیام نور بدون کنکور ترم اول خودشون برات انتخاب واحد میکنن فک کنم حدود ۱۴ واحد بود قبلا

یعنی من بخوام ۲۴ واحد بردارم نمیشه؟

و اینکه عزیزم خب بلاخره خودشون هم انتخاب واحد کردن من بدونم کی باید شروع کنم درس خوندن

چون ترم اولی ام اصلا خیلی ناواردم 

هیچی خبر ندارم ک کی شروع کنم کی برم امتحان بدم

نامردا تو دانشگاه هم یه جواب درست و حسابی نمیدن

یعنی من بخوام ۲۴ واحد بردارم نمیشه؟و اینکه عزیزم خب بلاخره خودشون هم انتخاب واحد کردن من بدونم کی با ...

ترم اول نمیتونی

برو آموزش دانشگاه با کارشناس رشتت صحبت کن یا زنگ بزن 

پیام نور سیستمش کند تره

سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام میدم در مورد قرص مگارنج سوال داشتم شما چند قوطی مصرف کردین 

من یه قوطی خریدم ۶۰ تا داره روزی دوتا گفته باید بخورم 

شماهم اول روزی دوتا میخوردین تا دو ماه ؟؟؟؟

سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام میدم در مورد قرص مگارنج سوال داشتم شما چند قوطی مصرف کردین من یه قوطی خ ...

سلام عزیزم. شما یه قوطی خریدی ، نصف قوطی دیگه هم باید بخرید.  روزی دو تا نخور ، اشتهای کاذب میاره 

روزی یدونه ، به مدت دو ماه و نیم . حتما دو ماه و نیم بخور چون وزنت برمیگرده