2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل دوستی ؟اگر قراره تو دوستی ارتباط جسمی صورت بگیره اگر آره که کار درستیه قطعا 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

یعنی اعلام میکنی میخوای بعدا رابطه جنسی باهاش داشته باشی

مگه فقط با رابطه جنسی بعضی بیماری ها انتقال داده میشه!!!

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
مگه فقط با رابطه جنسی بعضی بیماری ها انتقال داده میشه!!!

ازمایش واسه اون بیماریهای

در ضمن خوشون را نمیتونن گول بزنن

واسه هپاتیت و ایدز و زیگیل و...هست دیگه

وگرنه که مگه شما از دخترهایی که باهات دوستن میخوای. واسه بیماریهایی با شیوه انتقال دیگه، ازمایش بدن؟!! 

ازمایش واسه اون بیماریهایدر ضمن خوشون را نمیتونن گول بزننواسه هپاتیت و ایدز و زیگیل و...هست دیگهوگرن ...

همین تبخال معمولی 

واگیرداره 

اگر دستت به تبخال بخوره به چشمت یا به بدنت بزنی اونجا هم تبخال میگیره 

من منظورم اینه وقتی آدم از کسی شناخت نداره با آزمایش دادن هم خیالش نباید راحت بشه نباید بهش خیلی نزدیک بشه 

چون جامعه الان خیلی فرق کرده 

دخترا باید از کوچکترین موضوع آگاهی کامل داشته باشن

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا