2777
2789

سلام. ممنون میشم راهنماییم کنید

من از یه دختر خانمی خوشم اومده خیلی دختر خوبیه . نیت ازدواج دارم اونم نظرش مثبته.  اما خواهرم باید حتما تاییدش کنه. البته خب من احترام خواهرم رو خیلی دارم نمیخام رو حرفش حرف بزنم چون خیلی تو زندگی هوامو داشته. ولی دوست ندارم دختری ک میخام رو رد کنه و نظرش منفی باشه. با شناختی ک از خواهرم دارم احتمالش هست نظرش منفی باشه چون ملاک های خاص خودشو داره

ب نظرتون چجور ب خواهرم بگم ک قبول کنه؟

یا نظرتونه داداشم رو واسطه کنم ک روم تو روی خواهرم باز نشه؟ داداشم خیلی زبون داره 

مامانم هم در قید حیات نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه خواهرت میخواد باهاش ازدواج کنه؟

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

داداش به نظرم سمت ازدواج نرو یه نفر دیگه بدبخت نکن چون بزرگ نشدی اگه  خواهرت له سختی قبول کرد فردا. پس فردا دختره کارب برخلاف نظرات خواهرت انجام داد چی کار میخوای کنی به نظرم اول بفهم تشکیل زندگی چیه

قدرت خواهرر جان بعد ازدواج شما هم قراره حفظ بشه ؟؟؟ خواهر چرا اصلا باید تایید کنه؟ طبق ملاک هات اگه دختر خوبیه و انتخابت درسته پس خواهر هم نباید مخالفت کنه . نهایت بهش بگو بیا بریم دختری که انتخاب کردم را ببین 

عاشق مولانا💗

حتما دلیل مخالفتش رو بشنو 

برادر من رفت با یکی که ما اصلن نمیپسندیدیم ازدواج کرد 

علارقم مخالفت ما 

الان  ۹۰ درصد زمان درحال فحش و بد و بیراه   دروغ گفتن به همدیگر هستن 

حتما عاقلانه به  دلایل مخالفتش گوش کن  

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
داداش به نظرم سمت ازدواج نرو یه نفر دیگه بدبخت نکن چون بزرگ نشدی اگه خواهرت له سختی قبول کرد فردا. ...

چ ربطی ب بزرگ شدن داره

من نتونستم اینجا کامل توضیح بدم چون ترسیدم شناسایی بشم

ولی خواهرم هیچ دخالتی تو زندگی ما نمیکنه چنین اخلاقی نداره در ثانی یه شهر دیگه زندگی میکنه

منم اجازه نمیدم هیچ احدی تو زندگیم دخالت کنه

فقط از اول تو خانواده ما رسم بوده ک مامانم و خواهرم دختر رو تایید کنن. 

آقا سپهر خواهرت یک نسل تشکیل داده 

حالا تو قراره تشکیل نسل بدی 

متوجه حرفم میشی ؟

واضح تر بگم اگر یک بچه به دنیا بیاد از ازدواج تو پونصد سال دیگه اون یک بچه مبشه یک ملیون انسان !

تو داری نسل و یک خاندان میسازی که فقط ارتباط خونی دارن مطمئنی اگر با ملاکای خواهرت ازدواج کردی پونصد سال دیگه اون یک ملیون خواهرتو بشناسن ؟و بگن بابا جدمون با ملاکای خواهرش ازدواج کرد ؟

ازدواج یعنی ساختن نسل تو باید انتخاب کنی این آدم شرایط همراهی و کفایت کافی رو داره برای شراکت توی ساختن یه طایفه یا نه 

به ازدواج اینجوری نگاه کن برادر من