2777
2789
عنوان

چطوری به پسره میگین

80 بازدید | 13 پست

از پسره خوشتون بیاد 

اینجوری نیست که باهم پاشین برین بیرون تو دیدار های خانوادگی همو میبیبنن ولی خب به زودی قرار نیست مهمونی باشه همو نمی بینین

فامیل نیست

چجوری ابراز علاقه میکنین؟

یه روز مولا بگم بیا کافه بعد بهش بگم یا مثلا باید چند بار هی بریم بیام کافه بهش بگم 

نمیشه هی بگم بیا بریم بخاطر همین میگم باز اول بگم

اصلا نیازی نیست مستقیم بگین همین که کمی در دسترس باشی اگر اون ازت خوشش بیاد خودش میاد جلو شما هیچ اق ...

خب همون زیاد ارتباط نداریم در حالت عادی خیلی کمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیجش رو‌ فالو کن اما هیچ وقققت پیشنهاد نده

پیجش رو دارم شمارشو دارم کانال تلگرامشم دارم ولی کاری نکردم تا حالا همینحوری پیام دادم تولد عید اینارو حرف زدیم

اصلاً منتظرش نباش اگه بخواد میاد من چون خودم این اشتباهو کردم دارم بهت میگم که ممکنه بعداً پشیمون بش ...

لینک ناشناس داشت چند ماه قبل بهش پیام دادم گقتم یکی ازت خوشش بیاد چیکار میکنی اینا دقیق یادم نمیاد چی گفتم 

گقت چه اشکالی داره ادم احساساتش زو بروز بده و از خودش گقت که یه بار به یکی گفته قبول نکرده و همش اینحوری بود اصلا چیزی نیست بخاطر ش خجالت بکشی حتما بیا به خودم بگو 

لینک ناشناس داشت چند ماه قبل بهش پیام دادم گقتم یکی ازت خوشش بیاد چیکار میکنی اینا دقیق یادم نمیاد چ ...

آره خب استثنا هم وجود داره من راجع به حداکثر صحبت کردم ولی بازم سعی کن یه جوری باشه که اون اول بهت پیشنهاد بده اگه طاقت نیاوردی خودت پیشنهاد بده حالا یا قبول می‌کنه یا نه دیگه

آره خب استثنا هم وجود داره من راجع به حداکثر صحبت کردم ولی بازم سعی کن یه جوری باشه که اون اول بهت پ ...

چون دوست خانوادگی مونه نمیدونم بهش بگم پاشو بریم بیرون کافه ای جایی درسته یا نه

یعنی حس میکنم خیلی عحیبه یهو ولی خب تو چت و حضوری خیلی صمیمیم

که مثلا بریم یرون بکم وقت بگذرونیم باهم بیشتر بشناسیم حالا بعدش هر کی اعتراف کرد

چون دوست خانوادگی مونه نمیدونم بهش بگم پاشو بریم بیرون کافه ای جایی درسته یا نهیعنی حس میکنم خیلی عح ...

زنگ بزن بهش بگو ازت خوشم میاد بیا با همدیگه اوکی بشیم اگه گفت باشه و قبول کرد که مبارکه ولی اگه گفت نه بگو چالش بود😂