2777
2789
عنوان

بیاید برای عشقم انتخاب رشته و شغل

148 بازدید | 16 پست

کنیم... بچها سربازه، رشته ی دبیرستانش برق بوده، ک یبارم برق گرفتتش و درسشم خیلی خوب نبوده تو دبیرستان بخاطر فوت مادربزرگش. 

و اینکهه تو پادگان خیلی پسر خوبیه

کارای اداری انجام میده اونجا. من بهش میگم پیگیری کنه همونجا استخدامش کنن .فرمانده ش هم موافقه با اینکار.

رفیقاش بهش پیشنهاد کافه و بوتیک دادن ک باهم شریکی بزنن.

خودش گفت بره راننده ی گشت ساختمان سازی بشه، من گفتم نه!! دوست ندارم این شغلو.

حالا این رشته هاهم هست. میتونیم برا ترم بهمن ثبت نامش کنیم بدون کنکور. بنظرتون از بین این رشته های پایین ، رشته ای ک بشه ادامه داد و شغل پیدا کرد هست؟ و دیپلم داره، من میگم باید درس بخونه . دیپلم باشه خوب نیست...

سربازیش از ۶ صبحه تا ۲ ظهر.

تازه بچها، تا الان ک ۲۰ سالشه، کلی شغل عوض کرده، از رستوران و اشپزیو کابینت سازیو پرنده فروشیو لوستر بستن و ... هر چی ک فکرشو بکنید تو بچگی و نوجوونیش انجام داده.

من نمیخام اینطوری باشه. 

میخام شغل ثابت پیدا کنه و همونو ادامه بده. از این شاخه ب اون شاخه پریدن فقط درجا زدنه..

اون سپرده دست من. میگه هر چی بگی همون کارو میکنم:)

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

ن بابا اینکارو نکنه همون پیشنهاد بوتیک عالیه الان دانشجوهای شریف و امیر کبیر بیکارن چ برسه رشته های دره پیت بی کنکور

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا اینکارو نکنه همون پیشنهاد بوتیک عالیه الان دانشجوهای شریف و امیر کبیر بیکارن چ برسه رشته های ...

سپاه چی

ن بابا اینکارو نکنه همون پیشنهاد بوتیک عالیه الان دانشجوهای شریف و امیر کبیر بیکارن چ برسه رشته های ...

دیپلم باشه بده ک

سپاه چی

حقوقش جالب نیست خیلی وجه ی خوبی هم نداره خصوصا اینکه جدیدا تحریم شدن ممکنه محدودت بین المللی پیدا کنن در اینده

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

استخدام تو پادگان بهترینه نمیتونه همزمان با سربازی درس بخونه خیلی براش سنگین میشه

از سربازی میشه حالا استخدام شه؟

روحیه ش حساسه

تاثیر نمیزاره رو اخلاقش؟ ک عصبی یا بد اخلاق شه؟

حقوقش جالب نیست خیلی وجه ی خوبی هم نداره خصوصا اینکه جدیدا تحریم شدن ممکنه محدودت بین المللی پیدا کن ...

انقدر الان دستمون خالیه

فک نمیکنم هیچوقت لازم شه بریم اونور

از سربازی میشه حالا استخدام شه؟روحیه ش حساسهتاثیر نمیزاره رو اخلاقش؟ ک عصبی یا بد اخلاق شه؟

نه بابا تاثیر نمیذاره، نهایت جدی تر شه ولی دیگه واس تو که نه.

دانشگاه درس خوندن اتلاف وقته فقط مهارت

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
دیپلم باشه بده ک

این دوره زمونه مدرک ارزشی نداره هیچ فرقی بین دیپلم و فوق لیسانس نیست مهم عرضه و مهارته

انقدر الان دستمون خالیهفک نمیکنم هیچوقت لازم شه بریم اونور

انشالله ی روزی بهترین جاهاشو میرین ولی خب سپاه اصلا حقوق نداره بابای دوستم سرهنگ بود زیر ۲۰ میگرفت باید همه چیو ب جون بخری تهشم حقوق چص تومن بگیری