2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم تاپیک قبلیم بود اینحا یادم رفت بنویسم

خب در مورد چی‌بود فدات شم قهر نکن که،،، مارو دو ننداز

دانشجوی دکتری حقوق بین الملل و تحلیلگر ارشد …( لایف کوئچ )  شغل گرافیست و طراح سایت و فناوری شبکه 

الان شمایبار برام بگو چیه چی شده من هر چی به عقلم برسه میگم بهت

عزیزم زیاده میشه تاپیک قبلی رو بخونید اونجا نوشتم واقعا زیاد هست نمیشه دوباره بنویسم ممنون ازت☺️

عزیزم زیاده میشه تاپیک قبلی رو بخونید اونجا نوشتم واقعا زیاد هست نمیشه دوباره بنویسم ممنون ازت☺️

خوندم😐😐 اول بیا یه پسی بزنمت👋👋🤬

دختر خوووب ینی تو‌ نمیدونی اقایون کلن از تمام زنان جهان اگر‌خوششون نیاد بدشون نمیاد؟؟؟ 

😐 خیلی ساده ای ، ببین گلم با توجه به شغلش ،، ما به این دسته میگیم پلیر اینا بازی میکنن، ینی تیر میزنن تو تاریکی اگه خورد که عالیه اگرم نه که ایشالا سری بعد، قطعا ت دختری هستی که نگاه همرو‌جلب کنی ولی ساده تر از اونی هستی که همچین کسی که میاد از خانوادش میگه روت جدی باشن، 

چند تا امکانه ( خودت بدت نمیاد ممکنه نگاهاشو معنی دار بفمی) 

( ممکنه طرف سادگیتو فهمیده باشه بخواد بازی راه بندازه) 

( یا اینکه ممکنه تو تنها دختری نباشی که اینجوریه باهاش،،، چندین نفرید روتون زومه ببینه چی میشه) 

اگر علاقه دار ی بهش میخوای واقعا جدی باشه راهش اینه که کلن مایند ست بزاری روش که انگار حضور نداره ،،،،، فاصله انداختن ،،، نگاهش نکن برو بیا کارتو بکن، بزار رسمن متوجه بشه دیده نمیشه ، اگر بفهمه و علاقههه درست باشه میاد سراغت اگرم نفهمه که هیچی اباطیلی بیش نبوده طرف بازیش بوده

دانشجوی دکتری حقوق بین الملل و تحلیلگر ارشد …( لایف کوئچ )  شغل گرافیست و طراح سایت و فناوری شبکه 

از من به شما نصیحت کلا پروندشو برای خودت ببند بذار کنار. طبق تجربه میگم ارتباط چشمی و تیک زدن هیچ فا ...

اخه این تیک هم نمیشه گفت هست،،، میدونی 😂 معلمها و داروسازها یکی ام  مدیر عامل ها نمیدونم چرا اینجوری ان ،،،، یا خوبن ادم فکر میکنه شاید خبریه یا کلن تو کار بازین

خوندم😐😐 اول بیا یه پسی بزنمت👋👋🤬دختر خوووب ینی تو‌ نمیدونی اقایون کلن از تمام زنان جهان اگر‌خوشش ...

🤣🤣🤣

ولی اینم بگم که مذهبی هست یعنی نماز و روزه و اینجور چیزا فکر نکنم پلیر باشه و با همه بازی کنه یا بخواد کسی رو بازی بده 

ولی من خودمو اینجوری جلوه نمیدم به طرف جوری نگاه میکنم یا رفتار میکنم که انگار هیچ ارزشی نداره یا اصلا علاقه ای نیست و خودمم اینو نمیخوام که علاقه داشته باشم به طرف اونم با این اختلاف سنی ولی چیکار کنم که ذهن و فکرم درگیر شده و نمیره بیرون 

راه شما هم خیلی خوبه ولی از اون دخترایی نیستم که با پسرا حرف بزنم آویزون باشم کلا بیرون خونه و داخل خونه اخلاق متفاوتی دارم یعنی بیرون خونه مخصوصا اونحا منو آرام و ساکت میبینین چون ترجیح میدم ساکت باشم و فقط زمانی که سوال بپرسه یا چیز دیگه ای بپرسه حرف میزنم یعنی الکی حرف نمیزنم ترجیحا اینجوری هست پس فکر نکنم شناختی داشته باشه که بگه ساده ام یا جور دیگه ایم

در کل خودم راضی نیستم ولی از ذهنم بیرون نمیره متاسفانه 🤦‍♀️🤦‍♀️راه حلی هم ندارم چیکار کنم

🤣🤣🤣ولی اینم بگم که مذهبی هست یعنی نماز و روزه و اینجور چیزا فکر نکنم پلیر باشه و با همه بازی کنه ...

عزیزم  مممم ندیده دوست دارم 

گل من این رفتارش ربطی به مذهبش نداره ( اتفاقا اگر مذهبی بودنش افراطیه بدتره داستان) اعتیاد به مذهب دومین اعتیاد رسمیه ماعه، میدونی حرفم اینه‌که افراد در نهایت هویتشونن یک‌مرد همیشه یک‌مرده ،،، رابطه هم ذاتش همین کششیه که میگی ، اینکه دختر خوبی هستی تابلوعه ( اینجا داری میپرسی) 

دخترهای یکم بلا تر واقعا نی نی سایتو نمیشناسن ،،، خود من یکم بلام ولی خب سنم بالاست و راستش ارتباط برام معنیش دیگه میفیت نیست که میام ( تعریفش شده فهمیدن تفاوتا) 

حالا در موردت ( مذهبی باشه بدتره) چون همیشه یه دلیل برای توبه کنار گذاشته، عزیز در نهایت پسرهههه ،،، میکی بهش توجه نمیکنی ولی خب اون با توصیفی که خوندم عزیزم بلده کاره سکوتتو میزاره روی حساب خجالتت یا سادگیت یا بلانسبت خامیت ،،، همه ی اینا رم اقایون خوششون میاد ولی مهمه که از تو از اونی که هستی خوشش بیاد که این زمان بره مرد ۳۲ ساله اینجوری انتخاب نمیکنه، مذهبی هم باشه داری میگی راحته باهمه از همه چی هم میگه معاشرتیه ربطی نداره ( بازم میگم دختر خوبی بودن رو تو‌ باید بدونی که‌میدونی، طبیعی باش بگو بخند ، گاهی رفتار سنگین یه دختر بر عکس برداشت میشه ،سنی نداری که اونم نمیشناسه تت بگو بخند مثلا اکیپی بیاید بیرون از کلاس مثلا میخاید برید چرخی بزنید ،،،،تو باید فکرشو مشغول کنی ایشون هم بالغه میدونه چیزی میخواد برای رسیدن بهش باید تلاش کنه وگرنه  سیب زمینی هم بارش نمیشه 

عزیزم مممم ندیده دوست دارم گل من این رفتارش ربطی به مذهبش نداره ( اتفاقا اگر مذهبی بودنش افراطیه بد ...

بله این که ذاتش بازم مذهبی باشه یا نباشه برمیگرده به مرد بودنش بله بازم هرچی باشه مرد هست 

ولی ببینید تو کلاس اونقدر آدم نیست که بشه گفت هرکس اکیپ درست میکنه برا خودش کلا سر جمع ۱۰ یا ۱۲ نفر تو کلاس نیست که رده سنی هم متفاوت هست یعنی بزرگ کوچیک متوسط هرجوری هست 

واینم که میگید مرد ۳۲ ساله اینجوری انتخاب نمیکنه بله راست میگید به هرحال هرچی باشه پخته تر هست و اینم بگم که تازگی ها وقتی نگاه میکنه نمیدونم من زود نگاهمون میگیرم شاید به خاطر این موضوع بگه ساده هست‌یا خجالتی یا هرچی نمیدونم تو مغزش چیا میگذره حالا من یکم اعتماد به نفسم پایینه و این موضوع منو یکم اذیت میکنه در کل نمیدونم چیکار کنم میگم که خودمم علاقه ای به این چیزا ندارم نمیخوام فکر و ذهنم‌پیشش باشه ولی کاری کرده شده شایدم چون یه مدت تو یک جا بودیم اینجوری شده و اگه یه مدت نبینمش از یادم بره یا هم به خاطر بازه سنی که دارم تو توهم میگذرونم کلا نمیدونم چیکار کنم هرچیزی میبینم به فکرم اون میاد دیگه مغزم هنگ کرده موندم خودم🤦‍♀️🤦‍♀️