2777
2789

بخدا دگ خسته شدم 

قیافم خوبه خانوادم خوبه ،خودمم خوبم ،تحصیلات بالا دارم دانشگاه درس میدم ،هر هنری بگی بلدم ،آشپزیم حرف نداره. کیک میپزم در حد لالیگا ،واقعا دگ چیکار کنم واسه ازدواجم ،تو دانشگاه فرد مناسبی ندیدم ،کلاس بیرون رفتم نبوده کسی ،هر جا رفتم نبوده ،تو خانواده ،تو فامیل تو دوستا ،مورد نامناسب حتی چند بار اومد خواستگاری بخدا طرف هیچی نداشت گفتم عیبی نداره ،پسر سالمیه قبول کنم ،ولی اونم رفت پستشم نگاه نکرد ،نمیدونم چیکار کنم ،خلا عاطفی دارم نیازع داره منو میکشه  ب خدا التماس میکنم اصلا منو نمیبینه😔۲۸سالمه

فرد مورد نظرت چه ویژگیهایی داشته باشه

چیز غیرمعقولی نیس

سالم باشه ،ازم بزرگتر باشه تا هفت هشت سال ،لیسانس حداقل داشته باشه ،ب دلم بشینه ،هزینه زندگیو بتونه تامین کنه .....منو بخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دعا کن جهیزیه من جور بشه 

ایشالا توام پیدا میکنی 

امیدت رو از دست نده 

ایشالاااا یه طوری بری سر خونه زندگیت که اصلااا یادت بره که تو میخواستی این خوشبختی روو

انقد خوبی کسی مثلت نیست 🥲 شوخی می‌کنم عزیزم شاید خدا مورد خیلی خوبی برات سراغ داره لیاقت‌ یه آدم خوب رو تو داری 🙂🙂

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷
انقد خوبی کسی مثلت نیست 🥲 شوخی می‌کنم عزیزم شاید خدا مورد خیلی خوبی برات سراغ داره لیاقت‌ یه آدم خو ...

دگ چ موقع ،من دگ دلخوشی ندارم....هم سنام بچه شون مدرسه میره