2777
2789
عنوان

کمکککک🥲

117 بازدید | 16 پست

میشه لطفاً پاسخ بدین

من به روانشناسی علاقه دارم و میخاو تازه وارد دانشگاه بشم

به نظرتون بده با رشته روانشناسی برم ازمون استخدامی برای معلمی

یا اصلن برای رشته روانشناسی تا مقطع لیسانس کار هست؟؟؟ 

بابام میگه برو حسابداری باز حسابداری بازار کارش قطعی تره ولی اگ ریاضیاتش خیلی فراتر از ضرب و تقسیم باشه میترسم نتونم🥲

اینم بگم ازاد میرم هر چی برم

قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨

این همه بازدید ولی هیشکی پاسخگو نی

حتمن باید تایپکای خیانت و دعوا باشه🚶‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته که حسابدار مالی خیلی بازار کارش خوبه اما اگر روانشناسی میخوای مدارس فقط بالینی قبول میکنن

شما از حسابداری اطلاعی دارین؟ 

خیلی رشته سختیه؟ 

شما از حسابداری اطلاعی دارین؟ خیلی رشته سختیه؟

من خودم حسابدارم

خود حسابداری کاری نداره کل فرمول هاش جمع و تفریق و ضرب و تقسیمه اما اگر بخوای مالیاتی کار کنی باید بیشتر قوانین کشور رو بلد باشی چون اکثرا دوس دارن فرار مالیاتی داشته باشن و کمتر مالیات بدن پس باید یاد بگیری چطور قوانین رو دور بزنی.خلاصه بخوام بگم حسابداری مالی رو میتونی توی دوره های شش ماهه با مدرک معتبر فنی و حرفه ای هم بگیری چون همونا رو یاد میده

من خودم حسابدارمخود حسابداری کاری نداره کل فرمول هاش جمع و تفریق و ضرب و تقسیمه اما اگر بخوای مالیات ...

اگر واقعن ضرب و تقسیم و این ها باشه ک فولم توش 

اگر اینطور باشه این قسمت و نمیرم کلن. ولی ضرب تقسیم جمع اینام قویه چه بسا با ماشین حساب که اسون تر

روانشناسی هم میتونی مدرکت رو اجاره بدی ب مدارس ی حقوق بخور و بمیر میدن چون چند ساله آموزش و پرورش اس ...

عزیزم مرسی که پاسخگو بودی

دعای خیر میکنم برات چون دارم میرم از این فضا

ممنونم❤🙂

اگر واقعن ضرب و تقسیم و این ها باشه ک فولم توش اگر اینطور باشه این قسمت و نمیرم کلن. ولی ضرب تقسیم ج ...

الان ک حسابداری همه نرم افزار شده اما عزیزم به حسابدار ساده نهایت ۲۰ حقوق میدن اگر سابقه داشته باشی ولی اگر مالی هم یادداشته باشی برووووبالا.حقوقا فضاییه

اصلا میتونی مالی چند تا شرکت رو بگیری دستت از هر شرکتی ۱۵ بگیری

الان ک حسابداری همه نرم افزار شده اما عزیزم به حسابدار ساده نهایت ۲۰ حقوق میدن اگر سابقه داشته باشی ...

اگه دانشگاه ازاد تا مدرک لیسانس حسابداری بخونم و اون دوره 6 ماهه ای که میگین و بگذرونم میتونم استخدام بشم درسته؟ 

اگه دانشگاه ازاد تا مدرک لیسانس حسابداری بخونم و اون دوره 6 ماهه ای که میگین و بگذرونم میتونم استخدا ...

صد در صد.اگر بخوای دانشگاه بری ک ب اون دوره هم نیاز نداری چون اون شش ماه حسابداری در واقع چکیده همین چهار سال دانشگاه.شما دانشگاه ک میری یجا برو کمک حسابدار شو هم پول میدن هم کار یاد میگیری.ما تو شرکتمون کمک حسابدار داریم با حقوق قانون کار الان ۱۰ میگیره

صد در صد.اگر بخوای دانشگاه بری ک ب اون دوره هم نیاز نداری چون اون شش ماه حسابداری در واقع چکیده همین ...

ایول یعنی حتی دانشجو ام میتونه پاره وقتشو بره

همه جام ب نظرم حسابدار میخان🥲

ایول یعنی حتی دانشجو ام میتونه پاره وقتشو برههمه جام ب نظرم حسابدار میخان🥲

آره ک میشه.البته گفتم کمک حسابدار چون خود حسابدار اصلی هست تو نهایت کارت عقب بیوفته فرداش میای انجام میدی.یا هم حسابداری در منزل خودشون نرم افزار و لپ تاپ میدن شما فقط فاکتور ها و هزینه ها رو ثبت میکنی