2777
2789
عنوان

دو راهی

230 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من در یک دوراهی موندم لطفا کمکم کنید.

من و همسرم۱۳ ساله با عشق کنار هن هستیم. ۴ سال دوست بودیم و تمام این ۴ سال منتظر بودیم تا خانواده هامون با ازدواجمون موافقت کنن. ۳ سال عقد بودیم تا راضی بشن بریم زیر یک سقف

الان ۶ ساله که زندگی مشترک داریم و عاشق هم هستیم اما خدا داره باز ما رو امتحان نیکنه چون سنمون بالا رفته امکان بچه دار شدنمون کمه. دکتر روش ivf رو پیشنهاد کرده تا مراحل اولیه اقدام کردیم اما خیلی ذهنم مشغوله چرا وقتی این همه بچه بی سرپرست در این دنیا هست من میخوام به زور مادر شم؟فکر میکنم یه بچه به سرپرستی بگیریم اما شوهرم میگه ممکنه در آینده مادربزرگ و پدربزرگ و عمه هاش اونجوری که باید بهش عشق ندن و سرخورده بشه

اگر شما بودید ivf میکردید یا سرپرستی بعهده میگرفتید

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط یه بار ای وی اف میکردم. اگه نمیشد بچه میاوردم. به همه هم میگفتم بچه خودمه.  ادای حامله هارو در میاوردم. مردم که نمیان شکم ادمو معاینه کنن. تازه ما خانوادگی شکمامون کوچیکه 

فعلن ای وی اف میکردم اگه نمیشد ....شاید .....البته غیراز ای وی اف راههای دیگه ای هم هست بلاخره بچه خود آدم یه چیز دیگه اس

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

همسن منی سنی نداری که زندایی من 3 بار آی وی اف کرد و 4 بار آی یو آی بالاخره بعد از هفده سال بار دار شد چرا این لذت رو از خودت دریغ میکنی؟بچه مردم همون بچه مردمه ببخشین اینو میگم یکی از بستگان ما اینکارو کرد یعنی تو بیمارستان بچه رو از مادرش خرید از نوزادی خودش با بدبختی بزرگش کرد الان دختره 16 سالشه پارسال که فوت کرد رفتیم ختمش دختره اصلا انگار نه انگار خیلی راحت نشسته بود داشت با دوستاش حرف میزد انگار یه غریبه تو مجلس بود