2777
2789

باید ساکت اماده باشه. همیشه باید تمیز و شیو کرده  باشی ولی اگه نبودی هم همین که درد های مثل تیرکشیدن کمر که منظم باشه یعنی هر چند دقیقه یه بار شرو شد سریع برو اماده شو. 

لباس برا بعد مرخص شدنت از بیمارستان و پد بزرگ و شور. ت برا خودت بزار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ساکت اماده باشه. همیشه باید تمیز و شیو کرده باشی ولی اگه نبودی هم همین که درد های مثل تیرکشیدن ...

اینارو اماده کردم خیلیم استرس دارم. خونم هنوز نامرتبه😑شما بارداری چندمته

اینارو اماده کردم خیلیم استرس دارم. خونم هنوز نامرتبه😑شما بارداری چندمته

من دوممه. خونه رو باید حتما کسی کمکت کنه چون ادم تو این شرایط نمیتونه خم بشه. استرس برا چی فک کن نزدیک دوهفته دیگه جگر گوشتو بغل میگیری

من دوممه. خونه رو باید حتما کسی کمکت کنه چون ادم تو این شرایط نمیتونه خم بشه. استرس برا چی فک کن نزد ...

اوخیی عزیزمم.. شوهرم تغییر شیفت داره الانم سرکاره تااصبح میترسم دردم بگیره. از گل مغربی استفاده کردی؟

اوخیی عزیزمم.. شوهرم تغییر شیفت داره الانم سرکاره تااصبح میترسم دردم بگیره. از گل مغربی استفاده کردی ...

نه بابا من وقتی خواستم زایمان کنم حداقل 6 روز قبلش درد های گاه به گاهی داشتم. با اینکه من سزارینی هم بودم همون روز زایمان قبلش دردام بیشتر شد مجبور شدن 38 هفته سز بشم.

نه من استرس بچه رو داشتم هیچ کاری غیر نظر دکترم انجام نمیدادم

خونت تمیزه پس. گل مغربی استفاده کردی ماه اخر؟ روزی چندتا

ببارداری اولم  گل مغربی روزی یه دونه میخوردم دو تا هم شیاف استفاده میکردم تقریبا از هفته ۳۸ تا ۴۲. ولی دهانه رحمم تا آخر باز نشد که نشد سزارین شدم