2777
2789
آرهولی من در مرحله آماده سازی جناب همسر هستمتا اکی نده ارزش برآورد نمی بینم که خواهر

آمادش کن زودتر وس بکار شید 😁 ولی بنظرمنکه با ۳۰۰ میشه . 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط سینک کن نگیرید که مفت نمی ارزه

چرا؟! اابته من البرز میخوام بگیرم . فقط برا توکار روکارش موندم . چون شیر اب رو بعد هر ظرف شستن میشورم . توکار باشه نمیشه انقد آب ریخت 😑

از قیمت ها پس خبر نداری عزیزم ، بیوفتی تو کار باز سازی تازه متوجه قیمتهای فضایی میشی

وای خدا 😑 ولی مدتش خیلی برام مهمه . فک میکنی یه حموم دسشویی با دوتا اتاق و کابینت چقد زمان صرف میکنه . کاشی اینا نمیخواد همه کف ها کتشی هس . فقط ظاهر رو تغییر میدم

چرا؟! اابته من البرز میخوام بگیرم . فقط برا توکار روکارش موندم . چون شیر اب رو بعد هر ظرف شستن میشور ...

افتضاح ، اصلا سمتش نرو همش لک آب میمونه ، بدنه نازک ، شیب آب نداره قسمت کنار ظرفشویی همین جور آب میمونه باید با دستمال خشک کنی 

افتضاح ، اصلا سمتش نرو همش لک آب میمونه ، بدنه نازک ، شیب آب نداره قسمت کنار ظرفشویی همین جور آب میم ...

توکار هس یا روکار ؟ راضی ازش؟ منظورم اینکه از روکار راضیی یا توکار 

وای خدا 😑 ولی مدتش خیلی برام مهمه . فک میکنی یه حموم دسشویی با دوتا اتاق و کابینت چقد زمان صرف میکن ...

کابینت که اگر خوش قول باشه دو روزه میاد نصب میکنه ، قبلش باید سفارش بدی 

بقیه هم شاید ی هفته 

بازم بستگی به خوش قولی اونا داشته باشه 

کابینت که اگر خوش قول باشه دو روزه میاد نصب میکنه ، قبلش باید سفارش بدی بقیه هم شاید ی هفته بازم بست ...

معمولا کابینت سازا بدقولی ک میکنن . با توجه به حجم کاری که بالا توضیح دادم . فک میکنی یک ماه تموم میشه؟ چون برام مهمه بدونم چقد طول مبکشه