2777
2789

سلام ما یکساله این خونه رو خریدیم کولر پکیج و هود و روشویی و ...خودمون گرفتیم

الان تازگی لوستر آشپزخونه و سالن و پرده اتاق و سالن گرفتم آینه حمام و دستشویی هم تازه گرفتم

حالا میخوایم خونه رو بفروشیم همه وسیله ها باید رو خونه باشه یا آینه و لوستر و اینارو میتونم بردارم؟

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میتونی هم دوی خونه بذاری و قیمتشو یکم بالاتر بگی هم میتونی اگه تو خونه دیگت احتیاج داریدببری

خداجونم زودییییی دخترکوچولوی نازمو از پیش خودت بذار تو دلم.خدایااااااا خیلی دلم گرفته تمام وجودمو بغض گرفته هیچ چیزی نمیتونم بگم.فقط میگم خودت کمکم کن
پرده ها رو چطور؟

اره ه ه ه پرده ربطی بخونه نداره

ماپارسال خونه خریدیم بخدا لامپارم باز کرده بودن روشویی رو حتی روشنایی که وقتی برق میره روشن میکنن رو هم برده بودن

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

بستگي ب خودتون داره

شايد خريدار بخوادشون

ولي پولي بابتش نميدن

شما هم بخواي ببري، بايد به خونه جديدت بياد يا فضا براشون داشته باشي

مشكلي كه منو اين چندسال از فروش خونه منصرف كرده

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
کولر رو میتونم بردارم؟

بالاخره خون باید وسیله گرمایشی و سرمایشی داشته باشه بیخیال کولر شو

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

اره ه ه ه پرده ربطی بخونه نداره ماپارسال خونه خریدیم بخدا لامپارم باز کرده بودن روشویی رو حتی روشنا ...

من بهترین وسایلا رو خونه خریدم شیرآلات و روشویی هم خودم گرفتم بهترین مارک فقط یه شیر آشپزخونه ۳۰۰ به بالا شد

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت