2777
2789

اقا ما تو این ماه هم کاغذ کردیم هم پرده زدیم 

بعد من کلا از رنگ تیره خوشم نمیاد تو دکوراسیون 

مثلاً مبلام ارغوانی با چوب طلایی 

فرشم زمینه سفید کاغذم رنگ روشن با یپوسر هماهنگ با مبلام زدم پرده هم همینطور پنل روش دو تکس رویی ی پارچس جنسش نمیدونم چیه طلایی طرح دار زیری مخمل فک کنم ارغوانی 

حالا این همه توضیحات دادم که سبک سلیقه رو بدونید 

حالا امروز خانم اومده خونم ی پیچ به گردن داده میگه بد نیست حالا کاش ی چیز بهتری میزدین بدون تبریک بدون حتی ی لبخند  در صورتی که خودش پردش حتی پنل ندار ی حریر ساده

حالا حساسم یا بیشعوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما حساسید.

خب بگه اصلا.

مهم اینه خونه طبق سلیقه شماست .

و اینکه سلیقه ها متفاوته و سلیقه اوشون هماهنگ باسلیقه شما نیست. و این خیلی طبیعیه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شما حساسید.خب بگه اصلا.مهم اینه خونه طبق سلیقه شماست .و اینکه سلیقه ها متفاوته و سلیقه اوشون هماهنگ ...

کاملا خق با شما ولی اینکه با اخم و تخم نظر نده و اینکه توقع ی تبرک داشته باشم زیاده

خودت حساسی فکر میکنی باید تحویل بگیرد اینا میگن مهر طلب اصلان بغیر شوهرت از هیچ کس محبت طلب نکن و مح ...

من اصلا نمی‌گم حتما خوشش بیاد میگم بدون اخم نظر میداد نمی‌گفت کلاه سرت گذاشتن 

کاملا خق با شما ولی اینکه با اخم و تخم نظر نده و اینکه توقع ی تبرک داشته باشم زیاده

منم بدم میاد کسی مبارکه نگه یا به جا خوشحالی انتقاد کنه 

خودم هر کی هر چی گرفته کلی به جای طرف ذوق میکنم 

منم بدم میاد کسی مبارکه نگه یا به جا خوشحالی انتقاد کنه خودم هر کی هر چی گرفته کلی به جای طرف ذوق می ...

دقیقا مثلا خودش دیروز ی مانتو گرفته بود مثل اور کت خدمتی ولی من تبریک کفتم و گفتم به خوشی بپوشی