2777
2789

دو سال قبل واسش ضامن شدم بد حسابی کرد ک حقوق منو بجای قسط برمیداشتن ب پدرشوهرم گفتم زمینشو فروخت و قسطاشو داد و بعد بهم گفت دیگه اصلا واسه کسی ضمانت نکن من کار ندارم

الان دوباره هم خودش هم زنش پیله شدن ک بیا ضامن شو کارمون راه بیفته 

حتی شوهرمم گفت من کار ندارم و ربطی نداره اگه ضامن شدی از طرفی دلم واسش میسوزه نمیدونم چیکار کنم

عزیزم به هیچ عنوان این کار رو نکن ❤️

دلت برای ادمی که در برابر لطف تو گستاخی کرد نسوزه

خانم به زحمت از عصاره جوونیش کار نمیکنه که نفعش رو اغیار ببرن🥰

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به هیچ عنوان این کار رو نکن ❤️دلت برای ادمی که در برابر لطف تو گستاخی کرد نسوزهخانم به زحمت از ...

اره بعدش میدونی حتی خودش و زنش باهام قهر کردن ک چرا رفتم ب در شوهرم گفتم 

اخه داشت از حقوق من کسر میکرد 

نمیدونم چرا اینحوری ام بخدا 

خیلیم گفتم ضامن نمیشم ولی بیخیال نمیشن

اره بعدش میدونی حتی خودش و زنش باهام قهر کردن ک چرا رفتم ب در شوهرم گفتم اخه داشت از حقوق من کسر میک ...

توجه نکنید اصلا مشقت بعدش برای شماست 

اونا ظاهرا ذاتا پرووان کارشون راه بیفته شما رو یادشون میره

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

اسی معلمی؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭