2777
2789
عنوان

مامانم میگه چرا رژ میزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 20 پست

اسی مامان منم واقعاً همین بود حتی گیرتر.....

الان خودم مادرم بچم چهار سالشه تازه زمان ما این چیزا اصلا نبود واقعاً از ته دلم به مامانت حق میدم میترسه بنده خدا،میدونم تو هم حق داری ها چون بنظرم دختر خوبی میای عزیزم ولی مامانتو درک کن نگرانته گلم 🙂

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

تنها امیدت دقیقا همون چیزیه که نجاتت می ده. این یه سال رو تحمل کن. دانشگاه که بری همه چی عوض می شه. دیگه بخوان هم نمی تونن کنترلت کنن. دانشگاه جای خوبیه. خوش می گذره.

پدر و مادرت از روی بدجنسی یا برای آزار شما این کارا رو نمی کنن. فکر می کنن راه درست اینه و اینجوری از بچشون محافظت می کنن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا دوس داشتن نیستن و خانوادع ها نمیدونن با این محدود کردنشون چ اسیب روحی روانی به دخترشون وارد میک ...

بله منم با روششون تاحدودی مخالفم اما گفتم روی دیگه سکه ی دوست داشتنه و بچه هام بایستی اونها را درک کنن نه ترک کنن

اسی مامان منم واقعاً همین بود حتی گیرتر.....الان خودم مادرم بچم چهار سالشه تازه زمان ما این چیزا اصل ...

از شما میخام در اینده بچتون رو به مسائل جامعه اگاه کنید و به دلیل اینکه بگین خیلی چیزا زشته و ندونه خودداری کنید 

آسیب هایی که از روابط بچها میبینن از آبرو و خیلی چیزای دیگه مهم تره پس لازمه که اگاه باشن چ خطری در کمینشون هست

و بزارین که از زندگیت در کنار خانوادش نهایت لذتو ببره نه اینکع فراری باشه 

بله منم با روششون تاحدودی مخالفم اما گفتم روی دیگه سکه ی دوست داشتنه و بچه هام بایستی اونها را درک ک ...

راستش عزیزم میدونی چیه هرسنی یه سری چالش هایی داره برا خودش 

من الانه خودمو با قبل مقایسه میکنم واقعا دیدم به زندگی فرق کرده