2777
2789
عنوان

نابینایی برای من خیلی سخت شده خواهش میکنم دعا کنین بینا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19739 بازدید | 520 پست
متوجه نشدم شما نابینا هستین؟

بله.
امضام و یکی از تاپیکای قدیمیم با عنوان صفحه خوانها رو بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

جاری منم در اثر کرونا و فشار مغز بعد از۳۶ سال که چشم داشت نابینا شد خیلی زندگی برای برادر شوهرم تو این دو سال سخت شده ی پسر ۱۲ ساله و ی دختر ۷ساله داره هم کارای خونه رو میکنه هم کار بیرون و درس و مشق بچه هاش انشاالله شما و همه نابیناهای عزیز شفا پیدا کنن برای جاری منم دعا کنید 

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر اینکه زود به دنیا اومدم منو تو دستگاه گذاشتن چشمام رو نبستن.خیلی زندگی دیگه برای خودمو خانوادم ...

میتونی بری کربلا ؟ یه جایی هست اونجا شفا میده 

لایک نکنید .توروخدا 
منو ببخش واسم سواله نابینا هستی چجور اینجا مشکلتون تایپ کردی قصد شماتت ندارم فقط کنجکاویه ضمن اینکه ...

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بخاطر اینکه زود به دنیا اومدم منو تو دستگاه گذاشتن چشمام رو نبستن.خیلی زندگی دیگه برای خودمو خانوادم ...

اسی عزیز من اعتقاد دارم وقتی معجزه می‌خوای حتما اون معجزه اتفاق خواهد افتاد 

وقتی به معجزه باور داری و منتظرش هستی حتما رخ خواهد داد مطمعن باش 

عزیزم مشکل  شما با پیوند قرنیه درست نمیشه؟ 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

عزیزم چند سالتونه؟ علم داره روز به روز پیشرفت میکنه خیلی سریع، امیدوار باشین، ایشالا به زودی دونه د ...

35 و من همیشه از خدا و اهل بیت خواستم و دنبال معجزه الهی هستم.

حق داری عزیزم سخته به امید خدا که شفا پیدا کنی

راه های دیگه رو امتحان نکردین؟ پزشکی؟ شنیدم تو بعضی کشورا میتونن تا حدودی درمان کنن پیگیری کردین؟

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

علم خیلی پیشرفت کرده اگه خودت دوست داری بینا بشی برو دنبالش. اگه خدانکرده نشد 

اصلا ناراحت نباش تو هیچ چیزی کمتر از بقیه نداری اتفاقا بقیه حس ها مثل حس بویایی لامسه شنیداری تو از خیلییی ها قوی تره 

وارد اجتماع شو شاغل شو هر کاری میخوای انجام بده از خودت راضی باش خودت رو دوست داشته باش 

قطعا میتونی پیشرفت کنی بینایی یا نابینایی نمیتونه مانع پیشرفت بشه درسته سخته، ولی قوی باش چیزی از بقیه کم نداری 

بسپرش به خدا...🌿🤍

عزیزم چه توقعی از خودت داری اکثر آدمها با بدن سالم هم از این زندگی مینالن بعد تو میخوای اینقدر قوی باشی که اینطور نباشی بزار بهت بگم خیلی قوی و با ایمان هستی کمتر کسی میتونه توی این شرایط ایمانش رو از دست نده

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

انشالله عزیزمشنیدم از چله آقای حق شناس خیلیا معجزه دیدن‌ تا حالا امتحان کردی؟

نه تا حالا این چله رو نگرفتم.
نشونه زیاد دریافت کردم از سال 94 و یقین کردم که به زودی بینا میشم.

سلام زهرای عزیزم

شما توانایی واطلاعات عمومی و پژوهشی

زیادی دارین تو زمینه روانشناسی پستهاتونو

قبلا خوندم .

الهی همیشه حال روحی وجسمیتون بر قرار

باشه. و هر حاجتی داری خدای ممکن ها 

برآوردش کنه.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

اسی عزیز من اعتقاد دارم وقتی معجزه می‌خوای حتما اون معجزه اتفاق خواهد افتاد وقتی به معجزه باور داری ...

منظور شمااینه که ازقبل بهش الهام میشه که شفا میگیره ؟

لایک نکنید .توروخدا 
عزیزم :))) واقعاً از صمیم قلبم دعا میکنم بتونی دوباره زندگی رو ببینی و موفق باشی تو زندگیت همیشه💗💗 ...

خیلی ممنونم از محبتتون و دعای عالیتون.
ببخشید منم بالاخره تاپیک درددل نوشتم.
شما هم موفق و سعادتمند باشین در پناه خدا و اهل بیت.

خیلی ممنونم از محبتتون و دعای عالیتون.ببخشید منم بالاخره تاپیک درددل نوشتم.شما هم موفق و سعادتمند با ...

اگه میتوستی بری کربلا خوب بود یه خانوم شهید شفا ی بیمار میده اکثرا

لایک نکنید .توروخدا