2777
2789
عنوان

نابینایی برای من خیلی سخت شده خواهش میکنم دعا کنین بینا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19739 بازدید | 520 پست
منو ببخش واسم سواله نابینا هستی چجور اینجا مشکلتون تایپ کردی قصد شماتت ندارم فقط کنجکاویه ضمن اینکه ...

تایپ کردنش ک سخت نیست کلی برنامه هست حرف میزنی و اون تایپ میکنه

منم گاهی حس و حال تایپ رو ندارم چ گوگل چ عادی حرف میزنم ک تایپ کنه 

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوری شدی دوست داری بگو ایشالله که سلامتی ات رو بدست بیاری

بخاطر اینکه زود به دنیا اومدم منو تو دستگاه گذاشتن چشمام رو نبستن.
خیلی زندگی دیگه برای خودمو خانوادم سخت شده نمیدونم چرا تاپیک زدم ولی اصلا حالم خوب نبود.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بخاطر اینکه زود به دنیا اومدم منو تو دستگاه گذاشتن چشمام رو نبستن.خیلی زندگی دیگه برای خودمو خانوادم ...

ان شاءالله که به خواسته ت برسی 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

تایپ کردنش ک سخت نیست کلی برنامه هست حرف میزنی و اون تایپ میکنهمنم گاهی حس و حال تایپ رو ندارم چ گوگ ...

اتفاقا من تایپ صوتی رو اصلا بلد نیستم و تا حالام امتحان نکردم.
با خود لپتاپم فقط مینویسم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بخاطر اینکه زود به دنیا اومدم منو تو دستگاه گذاشتن چشمام رو نبستن.خیلی زندگی دیگه برای خودمو خانوادم ...

سلام عزيزم

ان شاءالله خدا سلامتى  بده 

💖

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
اتفاقا من تایپ صوتی رو اصلا بلد نیستم و تا حالام امتحان نکردم.با خود لپتاپم فقط مینویسم.

چقد جالب

از خدا میخوام ک ب هر چی ک دلتون میخواد و ب صلاحتونه براتون اتفاق بیفته و انشاالله ک ب زودی سلامتیتونو ب دست بیارید❤️

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

سلام عزيزمان شاءالله خدا سلامتى بده 💖

سلام ممنونم از دعای عالیتون.