2777
2789

واقعا نابیناهای زیادی هستن مستقل و موفق هستن.
هم براشون خوشحالم که موفق هستن هم نمیتونم درک کنم چطوری دنبال معجزه نیستن و از خدا بینایی نمیخوان و دنبال بینا شدن نیستن!
خب اگه نیاز نبود که باید کل مردم کره زمین نابینا بودن.
ولی خیلیا منو سرزنش میکردن که آرزوی بینایی و معجزه دارم!
یعنی واقعا چطوری یک چنین نیاز مهمی رو اصلا حس نمیکنن و از نداشتنش ناراحت نیستن و منم سرزنش میکنن که میخوام بینا باشم؟!
خیلی دلم گرفته جدیدا به جای فعالیت مفید تو سایت، نمیدونم چرا اینا رو دارم مینویسم!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو ببخش واسم سواله نابینا هستی چجور اینجا مشکلتون تایپ کردی قصد شماتت ندارم فقط کنجکاویه ضمن اینکه برات آرزوی شفا دارم عزیزم و اینکه دلت میخاد بینا بشی کاملا طبیعیه و حقته امیدوارم بدست بیاری خواستتو

منو ببخش واسم سواله نابینا هستی چجور اینجا مشکلتون تایپ کردی قصد شماتت ندارم فقط کنجکاویه ضمن اینکه ...

عزیزم الان مثل قدیم نیست یکی از عزیزان منم نابینایان شاعر و نویسنده وازمن بهتر باگوشی تایپ می‌کنه وواردع چیزی هست ب اسم تالبک  ودرکل اطلاعات نرم افزاری خیلی عالی داره وارده ب کامپیوتر وگوشی

واقعا خیلی قوی هستی عزیزم ولی اینم بگم که گاهی نداشتن چیزی خودش حکمته که فقط خدای عظیم درموردش میدونه ولی اینم بگم که مشکلات واقعا زیاده و هر کس به نوع متفاوتی داره امتحانش رو پس میده شما بینایی نداری یکی مثل من روزی چند بار تا مرز فروپاشی میره و برمیگرده ولی شکرگذارشم که هوای همه بنده هاش رو داره