2777
2789
اسی منم بگو دیگه عصمت هستم خونه میخرم

شما درجایی ک الان هستید خونه نمی‌خرید بهتر مکان دیگه ای بخرید ک به نفع شما هست بله خونه میخری و خیلی هم نزدیک بهش هستید ولی اطرافیان شما همش سنگ میندازن و باعث میشه به تعویق بیفته نگران نباش به زودی خونه خواهی خرید ولی نه در این جایی ک الان هستید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی ازدواج میکنم.مهنوش

شما با شخصی تو رابطه بودید؟اگه بودید ک جداشدید اگه هستید اون شخص آدم بد ذاتی هست جدا خواهید شد ازدواج هم یه خواستگار راه دور داری که خیلی خوبه پنج وعده دیگه هست ولی مادرتون راضی نمیشه فامیل هم میگن نرو چون خارج از ایران میری با ازدواجت 

شوهرم دوستم داره؟منیژه سجاد

همسرتون شمارو ناراحت می‌کنه گاها ولی خیلییی دوستتون داره باهم‌ موفقیت خوشبختی دارید اتفاقا آدم احساساتی هستش همسرتون علاقه داره شک نکنید ولی خب میگم ناراحتتون هم می‌کنه شما یه پسر هم دارید اگه ندارید پسر دار خواهید شد