2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد چن وقت قرارداد بست؟

بعد ده روز تازه پول اون ده روز رو هم داد

از اول ماه بیمه ام کرد ، هر روزی رفتم پول و داد اخر ماه 

رایگان کار نکردم ، بعد نمیدونم شغلتون چیه مگه کاراموزی گفته به شما ، دانشتون چقدره

یعنی ۳ ماه آزمایشی ؟؟؟؟ بدون حقوق ؟

بمن حقوق دادن ۳ ماه کارآموزی بودم بیمه تامین اجتماعی رد کردن حقوقم یکم از وزارت کار بالاتر بود

بعد ۳ ماه بیمه م تکمیلی شد حقوقم خیلی رفت بالا کارانه هم بهم دادن

بعد ده روز تازه پول اون ده روز رو هم داداز اول ماه بیمه ام کرد ، هر روزی رفتم پول و داد اخر ماه رایگ ...

به منم گفت بیمه از روز اول

ولی مگه مدارک نمیخواد ؟ چون هیچی ازم نگرفت!

بمن حقوق دادن ۳ ماه کارآموزی بودم بیمه تامین اجتماعی رد کردن حقوقم یکم از وزارت کار بالاتر بودبعد ۳ ...

برای بیمه تامین رد کردن مدارک خاصی گرفتن ازت ؟ یا فرم پر کردی ؟

چرا شماره بیمه ات رو میخواد الان نه فکر کنم اخر ماه بخوادالان چند روز رفتید سر کارچقدر خوب که گفته ب ...

اخه گفته ولی چه فایده وقتی نه خبری از بیمه هست نه قرارداد!!

امروز روز ۱۲امم بود😭

اخه گفته ولی چه فایده وقتی نه خبری از بیمه هست نه قرارداد!!امروز روز ۱۲امم بود😭

حقوقتو مطمئنی میده درسته؟

بنظرم تا اخر ماه صبر کن بعد اینکه حقوقتو داد 

محترمانه میتونی بگی ببخشید برای بیمه مدارکی لازمه بیارم خدمتتون

بعضی شرکتا یا جاهای کوچیک خصوصی قرار داد نمیبندن 

نمیگم درسته ها ولی بیمه رو حتما باید رد کنن ، یا بعد اینکه بیمه کرد میتونی قرار داد و بپرسی 

از خودشم الان روت نمیشه بپرسی یکی از بچه های اونجا بپرس